Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / UPS SABAH TESLİMATI HİZMETİNİ YAYGINLAŞTIRDI

UPS SABAH TESLİMATI HİZMETİNİ YAYGINLAŞTIRDI

UPS SABAH TESLİMATI HİZMETİNİ YAYGINLAŞTIRDI17.10.2016

UPS, sabah teslimatları artık 28 yeni ülkede daha yapılıyor ve bu hizmet önceden sunulduğu 25 ülkede daha da geliştirildi.

UPS, sabahın erken saatlerinde paket teslimat hizmeti sunan UPS Worldwide Express Plus’ın genişletildiğini açıkladı. Müşteriler, bu hizmetin 28 yeni ülkeye daha genişletilmesi ve 25 mevcut ülkede daha fazla posta kodunu kapsayacak şekilde geliştirilmesi ile artık dünyanın en büyük 20 ekonomisine hiç olmadığı kadar erken ulaşabiliyor.

Endüstriyel üretim, otomotiv, sağlık hizmeti ve perakende endüstrilerindeki işletmeler acil gönderileri için bu hizmeti tercih ediyor. UPS Express Plus bir sonraki iş gününde gönderinin varacağı noktaya göre en geç 11.00’a kadar garantili teslimat hizmeti sunuyor.

Hizmetin mevcut olduğu 25 ülkede gönderi yapanlar birçok küresel iş merkezinde artık daha çok müşteriye erişebiliyor. Hizmet sadece büyük şehirlerle de sınırlı değil. Bu genişleme hizmetin artık İngiltere’de 3000, Kanada’da ise 2000 ek posta kodunda daha hizmet sunulmasını sağlıyor.

UPS International Başkanı Jim Barber “Faaliyetlerin ara vermeden devam etmesi için yedek parçalara acil olarak ihtiyaç duyan şirketler ve sağlık hizmetleri müşterileri hizmetin hızına ve güvenilirliğine dayanarak acil ürünlerin nakliyesini talep ediyor” dedi ve ekledi “Bu son genişleme ile kapsama alanı küresel gayri safi yurtiçi hasılanın yaklaşık yüzde 90’ı ve küresel fiili ithalatın yaklaşık yine yüzde 90’ını içeriyor.”

Romanya, Türkiye ve Sırbistan’ı da içine alan gelişmekte olan ekonomi merkezlerinde yaşanan en kapsamlı genişleme ile Avrupa hizmetinin kapsama alanına 19 yeni ülke ekleniyor. Romanya’nın ise bu sene Doğu Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomisi olacağı öngörülüyor.

Erken sabah teslimatı hizmetinin Paris, Londra ve Milan’da genişletilmesi tasarım, numune, üretim ve ifa döngüsünde hızlı geri dönüş talep eden lüks mal perakendecileri için de yararlı olacak.

Erkek lüks giyim markası olan J.Hilburn Portekiz ve Malezya’dan ABD’ye gönderilen özel gömlekler ve ısmarlama takım elbiselerin limana gelen nakliyeleri için UPS Worldwide Express Plus hizmetini kullanıyor. J. Hilburn Lojistijk ve Operasyon Yöneticisi Wayne Davis “UPS Worldwide Express Plus hizmetini kullanmadan önce müşteri siparişlerini öğle vaktine kadar işleme koymaya başlayamıyorduk. Şimdi ise erken teslimle ürünümüzü aynı gün içerisinde teslim alıp tekrar gönderebiliyoruz.” diye konuştu ve ekledi “Sürekli bir teslimatın olması gerçekten ezber bozan bir durum.”

Meksika, ABD’nin en büyük ikinci ihracat pazarı ve aynı zamanda küresel olarak en büyük dördüncü otomobil ihracatçısı. Otomotiv müşterileri üretim hatlarında kullanılan önemli parçalar için UPS Worldwide Express Plus hizmetine güveniyor ve bu hizmeti kullanıyor. Giyim ihracat değerlerinin geçen sene yüzde 9 büyüdüğü Vietnam’da ise perakende müşterileri üretilmiş giysilerini, numunelerini ve aksesuarlarını günün daha erken saatlerinde işleme sokabilecekler.

Kaynak: lojiyol.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr