Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / FSM KÖPRÜSÜNDE TIR, KAMYON VE OTOBÜS ALARMI!

FSM KÖPRÜSÜNDE TIR, KAMYON VE OTOBÜS ALARMI!

FSM KÖPRÜSÜNDE TIR, KAMYON VE OTOBÜS ALARMI!02.09.2016TEM Otoyolu’ndan FSM Köprüsü yönüne giden TIR, kamyon ve otobüslere kötü haber trafik polisinden geldi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişleri yasaklanan ancak TEM Otoyolu’ndan FSM Köprüsü yönüne giden TIR, kamyon ve otobüsler Hasdal dönüşünden 3. köprüye yönlendiriliyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasıyla TIR, kamyon ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüslerin FSM Köprüsü’nden geçişleri yasaklandı. Buna rağmen TEM Otoyolundan FSM köprüsü yönüne giden bu araçlara karşı polis ekipleri Hasdal dönüşünde uygulama yaptı. Polisin uyarısıyla çok sayıda araç Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’ne yönlendirildi. Polisin durdurduğu bir TIR sürücüsü Bulgaristan’dan geldiğini ve 3. köprünün açıldığından haberi olmadığını söyledi. Sürücü polisten yol tarifi aldıktan sonra yoluna devam etti.

ŞEHİR İÇİNE GİDENLERİN BELGELERİNE BAKILIYOR

Uygulama noktasında Okmeydanı, Maslak, Levent, Sarıyer yönüne gideceklerini söyleyen sürücüler ise belgeleri kontrol edildikten sonra bırakılıyor. Polis ekipleri uygulamaların bir süre daha devam edeceğini söyledi. 

Kaynak: lojiport.com

 

   

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr