Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CBN LOJİSTİK, THERMO KING İLE FARK YARATACAK

CBN LOJİSTİK, THERMO KING İLE FARK YARATACAK

CBN LOJİSTİK, THERMO KING İLE FARK YARATACAK18.07.2016Soğuk zincir taşımacılığında en çok tercih edilen ünite markası olan Thermo King, Türkiye pazarındaki teslimatlarına ara vermeksizin devam ediyor. Thermo King, son olarak CBN Lojistik’e 4 ünite teslimatı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önde gelen çikolata ve şeker markalarının distribütörlük faaliyetlerini sürdüren CBN Lojistik, soğuk zincir taşımacılığında kullanılmak üzere 4 adet Thermo King Ce 350 Max ünite satın aldı.

CBN Lojistik, İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakalarının yanı sıra Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İzmir ve Tekirdağ başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde depolama hizmeti veriyor.

Yeni ünitelerini CBN Lojistik şirket sahibi Cihan Çoban, İstanbul Avrupa Yakasındaki tesislerinde Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Satış Müdürü Suna Türk ve Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan’dan teslim aldı.

“DOĞRU YATIRIMLARLA FARK YARATMAK İSTİYORUZ”

5. yılını kutlayan CBN Lojistik adına bir açıklama yapan Cihan Çoban mikro dağıtımın ardından uluslararası ve yurtiçi dağıtıma da çıkmak istediklerini belirtti.

Çoban, sözlerine şöyle devam etti; “Sektörün eksikliklerini analiz edip, bu doğrultuda yatırımlar yaparak; her zaman en iyisini yapmaya odaklı ve fark yaratan bir lojistik firması konumuna gelmeyi hedefledik. Bu hedeflerimize sektörünün en iyisi olan Thermo King ile ulaşmayı amaçlıyoruz”

Thermo King Marka Müdürü Suna Türk ise, özellikle gıda maddelerinin taşınmasının özel bir ihtisas gerektirdiğini ve bu sektördeki uygulamaların çok önemli olduğunu belirterek “Soğuk zincirde özellikle gıda maddelerinin taşınma şartları ve ortam, insan sağlığı açısından çok büyük önem taşımaktadır. Ünitelerimiz ile müşterilerimize en doğru ürünü sunuyoruz. Satış ve satış sonrası tüm ihtiyaçlarında da her zaman yanlarındayız. Son teknolojiye sahip ürünlerimize ek olarak aracın ısı hareketlerini sürekli takip etme imkanı sunan Tracking (uzaktan takip sistemi) cihazları ile müşterilerimizin her zaman ürünlerini güvenle taşıyabiliyor.

Thermo King Doğuş otomotiv güvencesi ve geniş yetkili satıcı ve servis ağı ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Kaynak: lojiyol.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr