Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD EKONOMİ VE LOJİSTİK ZİRVESİ’NDE

UTİKAD EKONOMİ VE LOJİSTİK ZİRVESİ’NDE

UTİKAD EKONOMİ VE LOJİSTİK ZİRVESİ’NDE10.05.2016Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, UTA Lojistik Dergisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde ekonomi ve lojistik sektörünün önde gelen isimleri ile buluşuyor.

Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, sektörel birlik ve derneklerin desteğiyle 12 Mayıs 2016 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de düzenlenecek zirveye UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Arif Badur konuşmacı olarak katılıyor.

Türk lojistik sektörünün performansının ve reel sektörlerin 2023 hedefleri doğrultusunda lojistik sektörünün rolünün ve katkılarının değerlendirileceği Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, 12 Mayıs 2016 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.

“Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik” sloganıyla düzenlenen zirvede özel ve paralel oturumlarda; tüm taşıma modları tartışılacak, içinde bulunduğumuz coğrafyadaki uluslararası lojistik projeleri gözden geçirilecek, tekstil, otomotiv, enerji, petrol, gıda gibi reel sektörlerin büyüme hedefleriyle birlikte lojistik dünyasından beklentileri ortaya konulacak.

UTİKAD'ın da destek verdiği zirvede UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, açılış konuşmasının yanı sıra açılış oturumunun moderatörlüğünü yapacak.

Ekonomi ve lojistik sektörünün yol haritasının çizileceği zirvenin denizyolu oturumunu UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener, havayolu oturumunu ise UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Arif Badur yönetecek.

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 2016 programı için tıklayınız.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr