Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GLOBELİNK ÜNİMAR LOJİSTİK A.Ş ANKARA ŞUBESİNİ AÇTI!

GLOBELİNK ÜNİMAR LOJİSTİK A.Ş ANKARA ŞUBESİNİ AÇTI!

GLOBELİNK ÜNİMAR LOJİSTİK A.Ş ANKARA ŞUBESİNİ AÇTI! 13.04.2016

Globelink Ünimar Lojistik A.Ş.’nin Türkiye’de 7 ofisi (İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin, Konya, Atatürk Havalimanı İstanbul, Ambarlı Limanı İstanbul) ve 180 çalışanı bulunmaktadır. 01.03.2016 tarihi itibari ile Globelink Ünimar Lojistik A.Ş. Ankara ofisi açılışını yaparak Türkiye’deki ofis sayısını 8’e çıkarmıştır.

Ankara, Anadolu’nun kalbinde bulunduğu için ve İstanbul’dan sonra ticaret, endüstri bölgeleri açısından, karayolu ve demiryolu ağının kalbinde yer alan ikinci büyük şehir olması sebebi ile yüksek önem taşımaktadır. Ankara, devlete ve özel sektöre ait savunma ve uzay araştırma şirketlerinin başkenti olarak kabul edilmekte ve son 10 yılda Ankara’dan yapılan ihracat istikrarlı bir şekilde artış göstermektedir.

Buna ilaveten, Türkiye’nin önde gelen bazı büyük inşaat firmaları da Ankara’yı merkez tutmaktadır. Bu firmalar, Türkiye’deki iş hacimlerini genişletmeye ve Türkiye’nin adını tüm dünyada sayısız projede duyurmaya başlamıştır.

Ayrıca global otomotiv firmalarının da Ankara’da üretim tesisleri bulunmaktadır. Ankara Türkiye’nin en büyüğü olan OSTIM Organize Sanayi Bölgesine sahiptir.

Tüm bu gelişmelerden yola çıkarak Globelink Ünimar Lojistik A.Ş. Ankara ofisi, güçlü ve tecrübeli ekibi ile hava, deniz ve uluslararası ve yurt içi kara taşımalarında, müşteri memnuniyetinden ödün vermeyerek değerli iş ortaklarına her zamanki gibi destek olmayı hedeflemektedir.

 

 



Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr