Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EMRE ELDENER: YURTDIŞI OFİS SAYISINI ARTIRACAĞIZ, YAPIMIZI BÜYÜTECEĞİZ

EMRE ELDENER: YURTDIŞI OFİS SAYISINI ARTIRACAĞIZ, YAPIMIZI BÜYÜTECEĞİZ

EMRE ELDENER: YURTDIŞI OFİS SAYISINI ARTIRACAĞIZ, YAPIMIZI BÜYÜTECEĞİZ19.01.2016
Kıta Logistics Genel Müdürü Emre Eldener, “Biz Kıta olarak hedeflerimizi gerçekleştirdikten sonra üzerine konuşmaktan yanayız. Bu nedenle yeni sürprizlerle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kıta Logistics Genel Müdürü Emre Eldener, 2015’in Kıta Logistics açısından güzel bir yıl olarak kapandığını söyledi. 2015’in son aylarında dış etkenlerden kaynaklanan özellikle de ithalatlardaki düşüşün her firma gibi kendilerini de etkilediğini ifade eden Emre Eldener, yine de belirledikleri hedeflere ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

AMBARLI VE HALKALI’DA DEPO YATIRIMI

Geçtiğimiz yıl Ambarlı ve Halkalı gümrüklerine bağlı antrepolarının yanına 6 bin 500 metrekarelik serbest depoları ile hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Eldener, yine geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan’da ikinci ofislerini açarak faaliyete başladıklarını anlattı.

“YENİ SÜRPRİZLERLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

2015 yılında 20 kişiyi istihdam ederek toplam çalışan sayılarını 200’e çıkardıklarını anlatan Eldener, 2016 yılıyla ilgili hedeflerini ise şu sözlerle paylaştı: “2016 Kıta Logistics açısından daha farklı ve hedeflediklerimize daha kolay ulaşılabilecek bir yıl olmasını umut ediyoruz. Genç ve dinamik ekip yapımızla, takım çalışmasına verdiğimiz önemle her zaman yaptığımız gibi müşteri memnuniyetini en ön sırada yer almasıyla ve mükemmel başlangıçlarla 2016 yılına merhaba dedik. Biz Kıta olarak hedeflerimizi gerçekleştirdikten sonra üzerine konuşmaktan yanayız. Bu nedenle yeni sürprizlerle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.”

“HEM TÜRKİYE’DE HEM DE YURTDIŞINDA YENİ İSTİHDAMLAR OLACAK”

“Yurt dışı ofis sayısını artırmaya ve yapımızı büyütmeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bu süreçte hem Türkiye’de hem de yurtdışında yeni istihdamlar olacaktır” diyen Eldener, Türkiye lojistik sektörünün en önemli sorunlarının ne olduğuna yönelik sorumuza ise şu cevabı verdi: “Navlunlarda dalgalanmalar, ithalat ve ihracat dengesizliği, hem ülke çapında hem de global anlamda ekonomik belirsizlikler, piyasada söz konusu olan ve forwarding firmalarını finansal anlamda çok zorlayan uzun vadeler.”

Kaynak: Yeşil Lojistikçiler
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr