Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ATA FREİGHT LİNE, PARTNER SEVİYESİNDE TEDARİKÇİ ÖDÜLÜ ALDI

ATA FREİGHT LİNE, PARTNER SEVİYESİNDE TEDARİKÇİ ÖDÜLÜ ALDI

ATA FREİGHT LİNE, PARTNER SEVİYESİNDE TEDARİKÇİ ÖDÜLÜ ALDI05.01.2016
Yenilikçi taşımacılık yönetimi çözümlerinde uzmanlaşmış, global bir lojistik firması olan ATA Freight Line, dünyanın sayılı tarım ekipmanları üreticilerinden olan John Deere firmasının Mükemmellik Programı kapsamında 2015 yılında Partner seviyesinde tedarikçi olarak tanındı.

ATA Freight Line, Hindistan, Türkiye ve Amerika başta olmak üzere, bütün dünyada operasyonları olan John Deere firmasına global lojistik sağlayıcısı olarak hizmet veriyor.

Merkezi New York’ta bulunan şirket üstün kalitede ürün ve hizmetleri ile sürekli gelişim göstermesi sayesinde üst üste altıncı kez bu ödülü kazanmaya hak kazandı. ATA Freight Line yönetimi, 15 Aralık 2015 tarihinde USA, Illinois'de düzenlenen resmi törene katılarak ödülülünü aldı.

John Deere “Mükemmellik Programına” katılan firmalar, kalite, maliyet yönetimi, teslimat, teknik destek ve müşteri memnuniyetinin ölçüldüğü bir takım önemli performans kategorileri açısından yıllık olarak değerlendiriliyor ve bu sonuçlara göre ödüllendiriliyor.

Törende konuşan ATA Freight Line Yönetim kurulu üyesi Esma Şahin, “20. yılını kutlayamaya hazırlanan şirketimiz bu yıllar içerisinde geleneksel bir taşımacılık firmasından, yenilikçi ve tamamen entegre tedarik zinciri çözümleri sunan ve önde gelen global lojistik firmalarından birine dönüşmüştür. Bu ödül, tüm ekibin çalışkanlığı ve bağlılığının bir göstergesidir. Bu prestijli ve hakkedilmiş ödülü almamızı sağlayan bütün çalışanları tebrik ederim” dedi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr