Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI08.12.2015
Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Programları, “Lojistik” ve “Dış Ticaret” çalışanlara işlerinin başından ayrılmadan diploma alma şansı sunuyor. İş yaşamınızdaki başarılarınıza bir diploma eklemek için son tarih 20 Ocak 2016.

2008 yılında kurulan ve bugüne kadar 2 bin 500’e yakın mezun veren Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyacı olan, nitelikli lojistik ve dış ticaret personeli yetiştiriyor. Yüksekokulun uzaktan eğitim programları da dış ticaret ve lojistik sektöründe çalışan, ancak erken yaşlarında bu disiplinlerde eğitim alma fırsatı olmamış kişilerin bu alanlarda ön lisans diploması almasına olanak sağlıyor.

Öğrenci ile öğretmenin fiziksel olarak aynı ortamda olamaması durumunda kullanılan eğitim teknolojisi olan uzaktan eğitimin tüm dünyada yükselen bir trend olduğunu belirten Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, “Uzaktan eğitimin bir çok avantajı var. Öncelikle zaman ve mekândan bağımsız, böylece çalışacağınız yer ve zamana kendiniz karar veriyorsunuz, nerede yaşadığınızın ya da çalıştığınızın bir önemi de yok, okulda sadece sınavlar için bulunmanız gerekli. Diplomanız da örgün eğitim öğrencileri ile aynı ve okulumuzda sektör çalışanlarına sağlanan ekstra burslar ile örgün eğitime göre çok daha az maliyetli” diyor. Dış Ticaret Uzaktan Eğitim Programının “Gümrük Müşavir Yardımcısı” olmayı hedefleyen sektör çalışanları için önemli bir fırsat sunduğunu belirten Prof. Dr. Ersoy, “Dış ticaret ön lisans diplomanız ile Gümrük Müşavir Yardımcısı Sınavı’na girerek B Karnesi almanın ön koşulunu da gerçekleştirebilirsiniz” diyor.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu uzaktan eğitim programlarına kayıt yaptırabilmek için ilk adım 6 Ocak-20 Ocak 2016 tarihleri arasında ÖSYM 2016 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) başvurup, sınavda YGS-6 puan türünde 140 barajını geçmek. YGS Sınavı bu yıl 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak. YGS sınavında 140 puan barajı geçtikten sonra ikinci adım tercihinize göre Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun “Lojistik” veya “Dış Ticaret” Programını yazmak.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr