Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN LOJİSTİK ŞİRKETİ “EKOL”

TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN LOJİSTİK ŞİRKETİ “EKOL”

TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN LOJİSTİK ŞİRKETİ “EKOL”08.12.2015
Ekol, Capital Dergisi’nin "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında Kargo-Nakliye-Lojistik sektöründe 2015 yılında da birinci oldu.

İş dünyasının önde gelen yöneticilerinin seçimiyle belirlenen, Capital’in artık gelenekselleşen "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasına bu yıl 700’ün üzerinde şirketten 1.602 orta ve üst düzey yönetici katıldı. Şirketler; yenilikçilik, itibar, müşteri memnuniyeti, uluslararası pazarlara entegrasyon, hizmet ve ürün kalitesi, güvenilir şirket olma ve finansal sağlamlık kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendirildi.

Bu yıl 16.sı düzenlenen “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" 2015 sıralamasında bir kez daha en beğenilen olmanın gururu ile Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul konuyla ilgili duygularını paylaştı: “25. yılımızı, bir kez daha sektörümüzün “En Beğenilen Şirketi” seçilmenin mutluluğu ve gururu ile tamamlıyoruz. Bu başarının aslında iyi bir takım çalışmasının neticesi olduğunu bilmek ve bu ödülü art arda ikinci kez almak son derece memnun edici. Ekol olarak temel önceliğimiz, eşsiz müşteri deneyimine odaklanarak, sunduğumuz çözümlerle hizmet kalitesinde en üst seviyeyi yakalamak ve her zaman en doğru iş ortağı olmak. Çevreci yaklaşımımızın yanı sıra teknolojik çözümler sunarak bu başarımızı sürdürülebilir kılmak ve ülke sınırları dışında da en beğenilen lojistik markası olmak.”

Ekol Lojistik; dünyanın en büyük araştırma şirketlerinden GFK işbirliği ile Capital tarafından düzenlenen "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında 2014 yılında da birinci olmuştu.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr