Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS, ANADOLU YAKASINDA YENİ MERKEZİNE GEÇTİ

ARKAS, ANADOLU YAKASINDA YENİ MERKEZİNE GEÇTİ

ARKAS, ANADOLU YAKASINDA YENİ MERKEZİNE GEÇTİ03.11.2015
İstanbul’da bulunan Arkas Grup Şirketlerinin bir bölümü Orhanlı’daki yeni adresine taşındı. Yeni bina modern yapısıyla hem müşterilere hem de çalışanlara verilen değeri yansıtıyor.

Arkas, Anadolu Yakası’ndaki yeni adresi için birçok yerli ve yabancı firmanın yatırım yaptığı, özellikle lojistik şirket­lerinin cazibe noktası olan Orhanlı bölgesini seçti. Arkas Lojistik, Arkas Deniz Ticaret Filosu ile bazı destek ve idari birimlerin ta­şındığı yeni bina 16 bin 450 metrekare kapalı alan üzerinde toplamda yedi kat ve iki bloktan oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında modern mimari yapısıyla dikkat çeken bina Arkas kimliğini yansıtan, çalışanların konforunu sağlayacak donanımda, sağlam, fonksiyonel, yalın ve modern bir altyapıya sahip.

Lojistik cazibe merkezi

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Grubu Başkanı Diane Arcas Aktaş taşınma ile ilgili olarak yaptı­ğı açıklamada şunları söyledi: “Gelişim bölgesi ilan edilen Tuzla’ya çok yakın olan yeni lokasyonumuz özellikle lojistik şirketleri için cazibe merkezi. Arkas Lojistik, Arkas Deniz Ticaret Filosu ve bazı genel yönetim fonksi­yonlarımızı Orhanlı’daki yeni binamıza taşıdık. 250 çalı­şanımızla faaliyetlerimize Orhanlı’da devam ediyoruz. Gelişim bölgesi ilan edilen Tuzla’ya çok yakın olan yeni lokasyonumuz özellikle lojis­tik şirketleri için cazibe mer­kezi. Yeni binamızı modern, huzur veren ve yormayan renkleri tercih ederek dizayn etmeye çalıştık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı çalışmalarımız artık burada devam edecek.”

Çalışan dostu bina

Bina modern görünümünün yanında çalışan dostu pek çok özelliği ile de dikkat çekiyor. Çalışma alanları açık ofis olarak tasarlandı. Binanın içinde çalışanların iş saatleri dışında keyifli vakit geçirebi­lecekleri alanlar ve imkânlar da mevcut. Çalışanların dinlenebilecekleri ve sohbet edebilecekleri kafe mevcut. Bunun yanın­da dış alanda voleybol ve tenis sahasına da dönüştürülebilen basketbol sahası bulu­nuyor. Burada çalışanlar spor turnuvaları düzenleyebileceği gibi aynı zamanda çeşitli etkinlikler yapma imkânına da sahip olacaklar.

Arkas yeni çalışma merkezindeki donanım ile çalışanlarına verdiği kıyme­ti yansıtıyor. Bu sadece çalışanlar için geçerli değil elbette, yeni binanın konforu müşterilere verilen kıymeti de ortaya koyuyor. Bu amaçla yeni binanın A ve B bloklarında toplam 26, zemin katta ise iki adet seminer odası inşa edilmiş. Bodrum 2. katta da video konferans odası yer alıyor. Sahip olunan bu donanım sayesinde müşteriler veya tedarikçiler ile gerçekleş­tirilecek görüşmeler için farklı düzenler­de toplantılar yapılabiliyor. Ayrıca çok kapsamlı eğitimlerin verilmesine de bu donanım imkan tanıyor.

Kaynak: Ulaşım Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr