Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN28.10.2015
Ulusal bağımsızlığımızı kazanmak için giriştiğimiz büyük savaşın sonunda kurduğumuz Cumhuriyet'imizin ilanının 92. yılını kutluyoruz.

Türk Milleti'nin, Ulu Önder Atatürk'ün liderliğinde birbirine kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanarak Cumhuriyet'in kurulması tarihin kaydettiği örnek bir başarıdır.

Ulu Önder Atatürk’ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, Türk milletinin benzersiz mücadelesinin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, ulusal egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir.

“Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesine dayanan ve büyük bir Millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyet, sadece bir yönetim şekli değil, çağdaş uygarlık hedefine yönelik bir devlet ve toplum yapısını oluşturan bir rejimdir. Türk milletinin bağımsızlığının ve demokrasinin simgesi olan Cumhuriyetimizi nitelikleriyle korumak ve yüceltmek, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmak hepimizin asıl görevidir.

Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünü, Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözlerini anımsayarak kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr