Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / İMEAK DTO MECLİS BAŞKANI CENGİZ KAPTANOĞLU UTİKAD’I ZİYARET ETTİ

İMEAK DTO MECLİS BAŞKANI CENGİZ KAPTANOĞLU UTİKAD’I ZİYARET ETTİ

İMEAK DTO MECLİS BAŞKANI CENGİZ KAPTANOĞLU UTİKAD’I ZİYARET ETTİ11.06.2015
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı İstanbul’daki merkezinde yapıldı.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin yönetiminde gerçekleşen toplantıya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu da konuk olarak katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Turgut Erkeskin, Cengiz Kaptanoğlu’nun davetlisi olarak Nisan ayında İMEAK’ın Meclis Toplantısı’nda bir araya geldiklerini hatırlatarak, şimdi Kaptanoğlu’nun UTİKAD’ı ziyaretinden ve kendisini dernek genel merkezinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Dernek olarak Türkiye’yi bölgesinin lojistik üssü yapmaya yönelik hizmetler üretmeye gayret ettiklerini ifade eden Erkeskin, denizyolu taşımacılığının da bu süreçte önemli olduğuna vurgu yaparak, üyelerinin denizyolu taşımacılığına yönelik konularda karşılaştığı sıkıntılara ilişkin çalışmalar yaptıklarını ve başta İMEAK Deniz Ticaret Odası olmak üzere ilgili tüm kurumlarla yakın işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu da Turgut Erkeskin ve UTİKAD yönetim kurulu üyelerine bu ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, ülke ekonomisi için lojistiğin önemli olduğunu ve denizyolu taşımacılığının gelişmesi için UTİKAD ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr