Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN, TRANSPORT LOGISTIC’TE SEKTÖRLE BULUŞTU

ALIŞAN, TRANSPORT LOGISTIC’TE SEKTÖRLE BULUŞTU

ALIŞAN, TRANSPORT LOGISTIC’TE SEKTÖRLE BULUŞTU26.05.2015
Alışan Lojistik, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen ve yaklaşık 55 bin kişinin ziyaret ettiği Transport Logistic Fuarı’nda sektörün küresel aktörleriyle buluştu.

Lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Alışan, ilk kez 2011 yılında katılım gösterdiği Transport Lojistik Fuarı’nda bu sene de yer alarak, sektör profesyonelleri ve hedef müşteri kitlesi ile bir araya geldi. Uluslararası pazarda rekabet gösteren lojistik firmalarını dünya devleri ile bir araya getiren 15. “Transport Logistic Fuarı”, yaklaşık 55 bin kişilik ziyaretçi katılımı ile Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.  

Lojistik sektörünün en önemli buluşma organizasyonlarından birisi kabul edilen Transport Logistic Fuarı; bu sene Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşti. Gerçekleşen fuar kapsamında uluslararası şirketler; lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini içeren geniş ürün segmentlerini ve hizmetlerini sergilediler. Kurulduğu 1985 yılından itibaren uluslararası standartlarda sunduğu çözümler ile sektörde adından söz ettiren Alışan Lojistik de 2011 yılında ilk kez katıldığı Transport Lojistik Fuarı’nda bu sene de 100 metrekare stand alanı ile yerini aldı.

Gerçekleşen fuar kapsamında Alışan Lojistik’in müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve sektörde öne çıkan uygulamaları hakkında bilgiler veren Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Alışan Lojistik olarak global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettiğimiz çalışma azmimiz, 30 yıllık güçlü bir şirket olmamıza olanak sağladı. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz başarılarımızdan gurur duyuyoruz. Ayrıca bu gibi uluslararası fuarların sektörün ve ülke ekonomisinin gelişmesine olan katkısını göz önünde bulundurarak Alışan Lojistik bu tür platformlarda yer almayı da çok önemli ve değerli buluyoruz. Münih fuarı bu manada Dünyanın en büyük ve etkin fuarlarından biridir ve bu sene de şirketimizin vizyonuna önemli katkıları olmuş ve şirketimiz adına çok başarılı geçen bir sektörel buluşmaya sahne olmuştur” dedi.

İki yılda bir düzenlenerek global lojistik sektörüne ev sahipliği yapan Transport Logistic Fuarı’na bu yıl toplamda 62 ülke katılım gösterdi. 2 bin 50 firmanın stand açtığı Transport Logistic Fuarı’nı toplamda 124 ülkeden 55 bin katılımcı ziyaret etti.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr