Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI22.04.2015
Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve ulus egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihimizin dönüm noktalarından biridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ifadesi ışığında Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bugün aynı zamanda tüm dünya çocuklarına “Çocuk Bayramı” olarak armağan edilmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesillere verdiği değerin ve güvenin ifadesi de olmuştur.

Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan güç, yetişmiş eğitimli insan gücüdür. Bunun için de ülkemizin her kuşağı ve bireyi, çağdaş uygarlıklar düzeyinin üzerine yükselme hedefinin gelecekteki bekçileri olan çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak sorumluluğundadır. Bu, ülkemize ve yarının büyükleri çocuklarımıza karşı en temel görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yılını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bu günleri bize armağan eden başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk Meclisimizin üyelerini ve ulusal savaşımızın kahramanlarını saygı ve gururla anmaktayız.
    
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ-UTİKAD
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr