Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YURTİÇİ KARGO, E-TİCARETE ÖZEL YENİ HİZMETLER SUNACAK

YURTİÇİ KARGO, E-TİCARETE ÖZEL YENİ HİZMETLER SUNACAK

YURTİÇİ KARGO, E-TİCARETE ÖZEL YENİ HİZMETLER SUNACAK18.03.2015
Yurtiçi Kargo, 2015'te yeni hizmetlerini devreye sokmaya hazırlanıyor. Şirket özellikle hızla büyüyen e-ticaret sektörüne yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor.

Yurtiçi Kargo, 19 bölge müdürlüğü, 30 aktarma merkezi, 800'e yakın şubesi, bin 400'den fazla çalışanı ve 3 bin 500 araçlık filosu ile Türkiye'nin 81 ilinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ekspres kargo taşımacılığı hizmeti sunuyor. Geopost ile gerçekleştirdiği ortaklık çerçevesinde yurtdışında 230 noktaya standart ve ekspres hizmet veriliyor.
2014'ün özellikle teknolojiye yatırım yaptıkları bir yıl olduğuna dikkat çeken Yurtiçi yetkilileri şu açıklamayı yaptı:

"2013'te başlayan yatırımlarla sektörde bir ilk olan iPhone, iPad, Android ve mobil internet şubelerimiz hizmete girdi. Bu şekilde müşterilerimizin sadece cep telefonlarını kullanarak, gönderilerinin hızına ve gönderilerinde kullanılacak ambalaja kadar karar verebilmelerini sağladık. Adrese kurye çağırma, fiyat hesaplama, şube sorgulama, harita üzerinde görüntüleme, otomatik gönderi izleme gibi sayısız hizmeti tek tıkla sağlandı. 2014 yılı içerisinde Doğrudan Ödeme Sistemi ve Takibi Hizmeti çerçevesinde taşıma faturalarının, elektrik, su, telefon faturaları gibi banka sistemine aktarılarak otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin banka hesaplarından otomatik olarak ödenmesini sağladı."

Yurtiçi Kargo yetkilileri, şirketin 2015 yatırım planlarına yönelik olarak ise şunları kaydetti:

"E-ticaret sektörünün kuruluş zamanları olarak kabul edilebilecek 90'lı yılların sonundan itibaren e-ticaret firmaları ile Yurtiçi Kargo arasında kurulan ilişki devam ediyor. Bu süreçte, sektördeki pek çok markanın kuruluşlarından bu yana yükselerek yıldızlaştıklarını gören Yurtiçi Kargo, bu şirketlerin sürekli artan potansiyellerine ve ihtiyaçlarına uygun yeni hizmetler ve süreçler geliştirmeye devam edecek. Yurtiçi Kargo, bu sektördeki firmaların hemen hemen bütün departmanları ile entegre şekilde çalışıyor. Sektör için yenilikçi çözümler sunmaya 2015 yılı içinde de devam edeceğiz."

Kaynak: İşte Kobi
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr