Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ÇELEBİ, KENDİ YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

ÇELEBİ, KENDİ YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

ÇELEBİ,  KENDİ YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR18.03.2015
Türkiye sivil havacılığının global markası Çelebi’nin, ulusal ve uluslararası alandaki stratejik büyüme hedefleri paralelinde kendi içinden yönetici ve yönetici adaylarını yetiştirmek üzere yürüttüğü Çelebi Akademi programının 4’üncüsü eğitime başladı.

Çelebi’yi geleceğe taşıyacak yöneticilerin ve yönetici adaylarının kişisel ve kariyer gelişimlerini destekleyen etkili bir eğitim programı olan Çelebi Akademi ile şirket içerisinde çalıştıkları iş kolunda deneyimli, konusunda uzman, performansı yüksek, liderlik potansiyeli olan çalışanlara, işletme formasyonu kazandırmak hedefleniyor. Çelebi Akademi katılımcıları, program dâhilinde kazandıkları bu bilgileri uzmanlık alanlarında kullanarak, operasyonel süreçler dâhil, tüm süreçlerde ticari farkındalık kazanıp, stratejik noktaları daha fazla dikkate alarak, şirket bütününe bakabilir hale geliyorlar.

Geleneksel olarak üniversite işbirlikleri ile hayata geçirilen Çelebi Akademi’nin dördüncüsü, düzenlenen açılış töreni ile eğitime başladı. Bu yıl Kültür Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Çelebi Akademi IV’ün müfredatı, “Muhasebe ve Finans Yönetimi”, “Pazarlama Yönetimi” ve “Genel Yönetim” ana modüllerindeki çeşitli konulardan oluşuyor. Beş hafta sürecek bu eğitim maratonunda, Kültür Üniversitesi akademisyenlerinin hazırladığı derslerin yanı sıra Çelebi Havacılık Holding ve Çelebi Hava Servisi’nin üst yönetimlerinden önemli isimler de konuk olarak, iş süreçleri ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşıyorlar. Çelebi Akademi IV’ün ders programında, ayrıca 5 saatlik seramik atölyesi gibi renkli ve farklı etkinlikler de yer alıyor.

Bugüne kadar pek çok yönetici ve yönetici adayının kariyer gelişimine önemli katkıda bulunan Çelebi Akademi’de bu dönem, farklı istasyonlardan seçilen 20 katılımcı yer alıyor. Çelebi Akademi’nin önceki dönemlerinde eğitim alanlar arasında bulunan Atilla Korkmazoğlu bugün Çelebi Havacılık Holding’de Yer Hizmetleri ve Kargo Başkanı (EMEA) olarak; Taner Sarı, Çelebi Hava Servisi’nde (ÇHS) Operasyon Direktörü; Cem Şensöz, Çelebi GHA New Delhi’de CEO; Burak Kurt, ÇHS’de Kargo Direktörü olarak görev yapıyor. Ayrıca, halen Atatürk, Esenboğa, Antalya, Sabiha Gökçen, Bodrum, Adana İstasyon Başmüdürleri ve bazı istasyonların departman yöneticileri de, yine Çelebi Akademi mezunları arasında yer alıyorlar.

Çelebi Akademi IV için düzenlenen açılış törenine, Çelebi Havacılık Holding, Çelebi Hava Servisi üst yönetiminden önemli temsilciler ile İstanbul Kültür Üniversitesi’nden akademisyenler de katıldı.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr