Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ÇELEBİ AHMEDABAD HAVALİMANI’NDA

ÇELEBİ AHMEDABAD HAVALİMANI’NDA

ÇELEBİ AHMEDABAD HAVALİMANI’NDA03.02.2015
Çelebi, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Çelebi Ahmedabad’daki faaliyetlerine, Hindistan’ın en genç havayolu şirketlerinden Vistara’ya 10 Ocak’ta verdiği ilk hizmet ile başladı.

Türk havacılığının köklü markası Çelebi, küresel arenadaki güçlü büyümesine devam ediyor. Çelebi, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Çelebi Ahmedabad’daki faaliyetlerine, Hindistan’ın en genç havayolu şirketlerinden Vistara’ya 10 Ocak’ta verdiği ilk hizmet ile başladı.

Çelebi’nin bu hizmeti, gerçekleştirdiği önemli bir ilk ile Hindistan sivil havacılık tarihine de geçti. Çelebi, “Bir yer hizmetleri şirketinin, yerel bir havayolu şirketine hem ramp hem de terminal hizmetlerini birlikte vermesi” açısından, Hindistan havacılık tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Çelebi, Vistara’ya Ahmedabad’ın yanı sıra Mumbai’de de hizmet veriyor.
Çelebi, Hindistan’ın önemli havalimanları arasında yer alan Ahmedabad’da faaliyetlerine başlamasıyla birlikte, yer hizmetleri ve/veya kargo&antrepo hizmetleri verdiği yurtdışındaki istasyon sayısını 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.

Türk sivil havacılığının köklü markası Çelebi, yüksek standartlarda kaliteli hizmet yaklaşımı ile küresel arenada büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin global markası Çelebi, yurtdışındaki hizmet zincirine, bir önemli halkayı daha ekledi. Türkiye’deki 31 havalimanının yanı sıra Macaristan’da Budapeşte, Avusturya’da Viyana, Almanya’da Frankfurt, Hindistan’da ise Delhi ile Mumbai havalimanlarında, yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veriyordu. Çelebi, 10 Ocak’ta havayolu şirketi Vistara’ya verdiği ilk hizmet ile birlikte şimdi de Ahmedabad Havalimanı’nda faaliyetlerine başladı. Böylece Çelebi, hizmet verdiği havalimanı sayısını yurtdışında 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.

Kaynak: Ulaşım Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr