Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / FC BAYERN MUNICH LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAĞI OLARAK DHL’E GÜVENİYOR

FC BAYERN MUNICH LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAĞI OLARAK DHL’E GÜVENİYOR

FC BAYERN MUNICH LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAĞI OLARAK DHL’E GÜVENİYOR30.01.2015
Dünyanın önde gelen futbol takımlarından Bayern Münih’in antreman ekipman ve malzemelerini uluslararası lojistik uzmanı DHL taşıyor.

Dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih’in antreman ve spor malzemelerinin taşınması konusunda güvendiği isim oldu.

Bayern Münih’in resmi platin ortağı ve yeni uluslararası lojistik ve e-ticaret hizmet ortağı olan DHL, altı yıl boyunca, lojistik ve e-ticaret alanlarındaki uzmanlığını, 250.000 üyesi ve dünya çapında 300 milyona yakın taraftarıyla dünyanın en büyük futbol kulübüne sunuyor olacak.

DPDHL bünyesindeki DHL Global Forwarding/Freight’in ticaret fuarı ve etkinlik ürünlerinin güvenilir bir şekilde ve zamanında ulaştırılması konusunda uzmanlaşan şirketi DHL Trade Fairs and Events, en son olarak Bayern Münih’in 1.600kg ağırlığındaki malzemelerinin Almanya’dan Katar’daki hazırlık kampına tek seferde ulaştırılmasını sağlamıştı. Kargoda, antrenman kıyafet ve ekipmanları, özel tıbbi malzemeler ve diğer ürünler yer almaktaydı.

Konu hakkında bilgi veren DHL Trade Fairs & Events Genel Müdürü Vincenzo Scrudato, “DHL, önde gelen uluslararası spor ekipleri ve küresel spor etkinlikleri ile birlikte çalışmak konusunda köklü bir geçmişe ve kapsamlı deneyime sahip. Almanya’nın en başarılı futbol takımı ve dünyanın önde gelen kulüplerinden biri olan Bayern Münih ile işbirliği yapmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Tıpkı onlar gibi, biz de yaptığınız işte en iyi olmanın performansınızı artırıp hedeflerinize ulaşarak sürekli olarak oyununuz üzerinde çalışmak olduğunun farkındayız. İşte bu yüzden, uluslararası etkinlikler ve ticaret fuarı alanında taşımacılık söz konusu olduğunda, DHL şampiyonlar liginin zirvesinde yer alıyor ve çokuluslu ekibimiz her zaman en iyi oyununu ortaya koyuyor.” dedi.

DHL, dünyanın başlıca spor organizasyonlarının birçoğu ile sponsor ve lojistik ortağı olarak uzun soluklu ortaklıklar yürütüyor. Bu etkinlikler arasında, Formula 1 ile çeşitli rugby ve futbol etkinlikleri bulunuyor.

Yıllardır Alman Futbol Federasyonu (DFB) ile ortaklığı bulunan DPDHL, DFB ulusal kupası ve Alman milli takımının da resmi sponsorları arasında yer alıyor. DHL, 2004 yılında 20 yılı aşkın bir süredir ortağı olduğu Formula 1’in Resmi Lojistik Ortağı haline geldi.

İnovasyona önem veren bir şirket olarak, aynı zamanda yeni sporların geliştirilmesini de destekleyen DHL, FIA Formula E Şampiyonası’nın Resmi Lojistik Ortağı ve Kurucu Ortağı olarak ilk defa geçen Eylül ayında düzenlenen dünyanın ilk tam elektrikli otomobillerinin yer aldığı yarış etkinliği Pekin ePrix’e otomobil ve yarış ekipmanlarını ulaştırdı.

25 yılı aşkın bir süredir hizmet veren DHL Trade Fairs and Events, müşterilerine her zaman lojistik hizmetlerinden oluşan eksiksiz bir portföy sunuyor. Şirket aynı zamanda, müşterilerinin ithalat ve ihracat süreçlerinin kolaylaştırılmasını sağlamak üzere belgelerin tamamlanması ve gümrük kuralları konusunda destek hizmetleri de sağlıyor.

Kaynak:Lojistiknews
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr