Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD’DAN İSTANBUL TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR BELGESİ

UTİKAD’DAN İSTANBUL TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR BELGESİ

UTİKAD’DAN İSTANBUL TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR BELGESİ23.12.2014
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin 2014 yılı içerisinde yayımladığı “Lojistik Merkez Yönetimi Kuruluş Metodolojisi ve Performans Göstergeleri” kitabına Altın Sponsor olarak destek veren İstanbul Ticaret Odası’na katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin aynı zamanda meclis üyesi olduğu İstanbul Ticaret Odası’nın Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, dernek olarak bugüne kadar üye kuruluşlarının lojistik sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmesine önem verdiklerine değindi.

UTİKAD Başkanı Erkeskin, taşımacılık ve lojistikte faaliyet alanı ve becerilerin çeşitlendiği bir dönemde, sektörün ve eğitimin hizmetine sunulan kitapların Türkiye’de lojistik servis geliştirenler ve tüketenler için temel bir yol gösterici niteliği taşıdığını belirterek şöyle konuştu:

 “Bizim faaliyetlerimizden biri sektörle ilgili kitaplar hazırlamak ve bu kitapları sektör temsilcilerine sunmak. Hazırladığımız kitaplardan biri var ki, belki de şu anda Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu kitaplardan biri. Lojistik merkezlerinin nasıl kurulacağını gösteren bir kitap yok. Biz hocalarımızla “Lojistik Merkez Yönetimi Kuruluş Metodolojisi ve Performans Göstergeleri” adıyla bir kitap hazırladık. Lojistik merkezlerin ‘A, B, C’si bu kitapta.”

Erkeskin, Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün gelişmesi ve yetişmiş insan gücü kaynağının güçlendirilmesine destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren UTİKAD’a bu süreçte yine en büyük desteğin İstanbul Ticaret Odası’ndan geldiğini belirterek, teşekkür etti.

UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin konuşmasının ardından İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’a sponsorluk teşekkür belgesini takdim etti.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr