Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD, LOGİTRANS FUARI’NA KATILIYOR

UTİKAD, LOGİTRANS FUARI’NA KATILIYOR

UTİKAD, LOGİTRANS FUARI’NA KATILIYOR19.11.2014
Geçtiğimiz günlerde tarihi bir kongreye ev sahipliği yapan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, lojistik ve taşımacılık sektörüne ilişkin tüm paydaşların bir araya geldiği etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

UTİKAD şimdi de bu yıl 8’incisi yapılacak olan taşımacılık ve lojistik sektörünün en önemli fuarlarından Logitrans Transport Lojistik İstanbul Fuarı'na katılacak.

19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ve UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin’in de açılış konuşmacıları arasında yer aldığı Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda UTİKAD, 10. Hall 215 no’lu stantta yer alacak.
26 ülkeden 200’e yakın firmanın katıldığı, lojistik ve taşımacılığın tüm katma değer zincirinin içindeki ürün ve hizmetlerin sergilendiği Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda UTİKAD katılımcılara, derneğin sektöre yönelik çalışmalarına ilişkin bilgiler aktaracak ve üyelerin buluşma noktası olacak. UTİKAD standında, dernek merkezinde verilen eğitim programları ve sektöre yönelik yayımlanan kitaplar da tanıtılacak.

Ayrıca fuar kapsamında 20 Kasım 2014 tarihinde AKJ Otomotiv tarafından gerçekleştirilecek olan ve otomotiv sektörünün Türkiye ve Avrupa'daki uzmanlarının bir araya geleceği "Otomotiv Konferansı"nın açılış konuşması da UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin tarafından yapılacak.

UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, üyeleri ve sektör ile her platformda bir araya gelmeye çalıştıklarını hatırlatarak, “Bu amaçla yurtdışında ve yurtiçinde düzenlenen fuarlara katılımı destekliyoruz. UTİKAD olarak sadece katılımcı olmakla kalmıyoruz sektörümüze katkı sağlayacak etkinliklere ev sahipliği yapmayı da önemsiyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde 100’e yakın ülkeden 1.100 lojistik profesyonelinin katıldığı FIATA 2014 İstanbul’a ev sahipliği yaptık. Önümüzdeki dönemde bu yönde çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr