Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN28.10.2014
Ulusal bağımsızlığımızı kazanabilmek için girişilen büyük bir mücadele sonunda elde ettiğimiz Cumhuriyet'imizin bu yıl 91. yılını kutluyoruz.

Ulu Önder Atatürk’ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, Türk milletinin Büyük Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir.

Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir Millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyet, sadece bir yönetim şekli değil çağdaş uygarlık hedefini gösteren ve bu hedefe yönelik bir devlet ve toplum yapısını oluşturan bir rejimdir. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu cumhuriyet rejimi, Türk milletinin yaradılışına en uygun yönetim biçimidir.

Türk milletinin bağımsızlığı ve demokrasinin simgesi olan Cumhuriyetimizi nitelikleriyle korumak ve yüceltmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmak hepimizin asli görevidir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını; Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözlerini anımsayarak kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr