Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSAN LOJİSTİK’E 2 ÖDÜL BİRDEN

OMSAN LOJİSTİK’E 2 ÖDÜL BİRDEN

OMSAN LOJİSTİK’E 2 ÖDÜL BİRDEN31.08.2014
Omsan Lojistik, dünyanın en saygın iş ödüllerinden “International Business Awards” Yarışmasında 2 kategoride birden Stevie Ödülleri’nin sahibi oldu.

İş dünyasının en saygın ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve 2002 yılından bu yana en başarılı kurumları değerlendirerek ödüllendiren “International Business Awards”  yarışmasının 2014 yılı resmi sonuçları açıklandı.

Bir Gümüş Bir Bronz

2014 yılında tüm dünyada 60’ın üzerinde ülkeden 3 bin 500’ün üzerinde şirketin değerlendirildiği yarışmada,  Omsan Lojistik, Yılın Taşımacılık Şirketi kategorisinde “Gümüş Stevie” ödülüne, Kurumsal Film kategorisinde ise “Bronz Stevie” ödülüne layık görüldü. Omsan ödüllerini, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek gala gecesinde alacak.

250’nin Üzerinde İş Dünyası Yöneticilerinden Oluşan Bir Jüri Tarafından Seçildi


Yarışmada değerlendirilen şirketler, kamu ve özel, kar amacı güden ve gütmeyen, KOBİ ve büyük ölçekli şirketler olmak üzere çeşitlilik gösteriyor. Yarışmanın kazananları, Mayıs – Ağustos döneminde tüm dünyada 250’nin üzerinde iş dünyası yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından seçildi.    

Osman Küçükertan: Küresel Lojistik Şirketi Olma Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştık

Omsan Lojistik’in küresel bir lojistik şirketi olma hedefine her gün bir adım daha yaklaştığını belirten Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Kükertan, Omsan’ın başarılarının uluslararası saygın kuruluşlarca tescil edilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

“Yılın Şirketi” Ödülü İçin Omsan’a Destek Vermek İsteyenler…

Jüri tarafından değerlendirilerek verilen Stevie Ödüllerinin yanı sıra, “Yılın Şirketi” kategorisinde en yüksek halk oyunu alacak olan şirket “Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü”nü kazanacak. Oylama başlamış olup, 12 Eylül’e gece yarısına kadar devam edecek. Bu oylamada Omsan’a destek vermek için şu linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Ulaşım Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr