Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL, FC BAYERN MÜNİHİN LOJİSTİK SPONSORU

DHL, FC BAYERN MÜNİHİN LOJİSTİK SPONSORU

DHL, FC BAYERN MÜNİHİN LOJİSTİK SPONSORU31.08.2014
FC Bayern Münih'in resmi platin sponsoru olan DHL, takımın uluslararası lojistik ve e-alışveriş alanında tam hizmet ortağı oldu.

FC Bayern Münih İdare Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Artık global bir oyuncu olan FC Bayern Münih'in çok fazla sayıda kıtada ve memlekette sayısı sürekli artmaya süren bir taraftar kitlesi yer alıyor . Bu yaz ABD'deki turumuzu yeni tamamladık. Bu tur boyunca gördük ki uluslararası pazarlarda FC Bayern Münih'in çok büyük bir potansiyeli var. Tecrübeli ve küresel ölçekte itibar sahibi bir şirket olan DHL ile yaptığımız ortaklık sayesinde tüm dünyadaki taraftarlarımıza online olarak erişebilmeyi ve daha çok taraftar ürünümüzü onlara ulaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Deutsche Post DHL CEO'su Frank Appel ise; "DHL olarak; FC Bayern Münih gibi dünya çapında tanınmış bir takımla bu ortaklığı yaşama geçirmekten binaen çok fazla mutluyuz. Verdiğimiz hizmetlerle kulüp işletmesinin hem Almanya'da hem uluslararası ölçekte başarısına katkıda bulunacağız. Bu sponsorluk anlaşmasıyla FC Bayern Münih ve DHL gibi dünya çapında tanınmış ve güçlü iki markanın birbirlerinin tüm bu olumlu özelliklerinden yararlanacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Ulaşım Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr