Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSANDAN GECE DAĞITIM HİZMETİ

OMSANDAN GECE DAĞITIM HİZMETİ

OMSANDAN GECE DAĞITIM HİZMETİ12.08.2014
Omsan, perakende sektörünün yenilikçi firmalarından Koton’a; Bursa, Ankara ve İzmir mağaza dağıtımları kapsamında gece dağıtım hizmeti de vermeye başladı.

Omsan, sektöründe öncü firmalar için geliştirdiği yenilikçi lojistik çözümlere bir yenisini daha ekledi. Omsan, perakende sektörünün önde gelen şirketi Koton’un gün içinde Bursa, Ankara, İzmir mağaza ürün dağıtımlarını gerçekleştirirken şimdi de bu illerdeki 37 mağazasına gece dağıtım hizmeti vermeye başladı.

2010 yılından bu yana Koton’a lojistik hizmetler veren OMSAN, kurduğu altyapıyla firmanın kolili, askılı nakliye, aktarma merkezi, tersine lojistik operasyonlarını gerçekleştiriyor. Koton’un yurtiçi dağıtım ağının önemli bir kısmını yöneten OMSAN, sunduğu gece dağıtım hizmeti ile Koton’a rekabet avantajı sağlayarak müşteri odaklı hizmet vermesine yardımcı oluyor.

Omsan’nın Koton’a sunduğu gece dağıtım hizmetleri sayesinde; gece vardiyasında görevli mağaza çalışanları, yeni gelen ürünleri bir sonraki gün için hazırlayarak, mesai saatlerinde müşterilere yepyeni ürünlerle merhaba diyor. Öte yandan gece dağıtımları trafik yoğunluğu ve yol yasakları gibi sevkiyat zorluklarının aşılmasına yardımcı olurken, daha hızlı teslimat, maliyet avantajı ve karbon ayak izinin de azaltılmasını sağlıyor.

Omsan Lojistik, Dağıtım Operasyonları Yöneticisi Atilla ALVER, Koton ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile OMSAN’ın tüm diğer sektörlerde olduğu gibi perakende sektörünün önemli firmaları tarafından tercih edilen bir lojistik şirketi olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Türkiye’nin 81 ilinde dağıtım hizmeti veren OMSAN’ın, 40 ilde ise aynı hizmeti kendi lojistik altyapısı ile sağladığını ifade eden ALVER, hedeflerinin bu hizmeti 2015 yılında 65 ile çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr