Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DUBAİYE ENERJİ İÇİN OFİS AÇTI

DUBAİYE ENERJİ İÇİN OFİS AÇTI

DUBAİYE ENERJİ İÇİN OFİS AÇTI31.07.2014
Ceva Lojistik, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Birleşik Arap Emirlikleri’nde sadece petrol ve benzin pazarı ürünlerine yönelik hizmet vereceği Enerji Lojistiği Merkezi’ni açtı.

Dubai’de, Jebel Ali Serbest Bölgede 27 bin m2’lik kapalı ve 10 bin m2’lik açık alandan oluşan depo  sadece enerji sektörünün petrol ve gaz ürünlerinin depolanmasına ve yüklenmesine ayrıldı. CEVA, petrol ve gaz müşterilerine hizmet vereceği merkezde çok sayıda müşterinin lojistik aktivitelerine tek bir noktadan yönetecek. Ayrıca CEVA, Enerji Lojistiği Merkezi ile müşterilerine tedarik zinciri verimliliği, zenginleştirilmiş görünürlülük, maliyet optimizasyonunu ve kusursuz operasyonları sağlayacak. CEVA, Körfez İşbirliği Konseyi ülkeleri, Afrika, Avrupa ve Yakın Doğuya erişim kolaylığı nedeniyle küresel olarak kilit konumdaki lojistik merkezi olan Dubai’nin avantajından yararlanacak.

CEVA’nın Ticari Direktörü Hakan Bicil: “Enerji Şehri bizim Orta Doğu ve Afrika’da petrol ve gaz konusunda uzmanlığımızın büyümesi ve yayılması için bir katalizör olarak hizmet vermek üzere kuruldu. Dubai, yerel ve bölgesel şirketler için çekici bir lojistik merkezi olmaya devam ettiği için bölgenin gelişimi, yeni müşterilerin edinilmesi ve bu yılki iş konusunda çok iyimseriz.” diye bildirdi.

CEVA’nın Balkanlar, Afrika, Orta Doğu Bölgesi Başkanı Jerome Lorrain: “Ekibimiz Orta Doğu’da bu yeni Enerji Merkezinin açılmasından dolayı çok heyecanlı. Dubai şimdi lojistik konusunda bölgesel merkez haline geldi; bu da onu Enerji Şehri için çok stratejik bir bölge kılıyor. Bölgedeki en büyük sektör olması sebebiyle bu yeni tesis Orta Doğu ve Afrika çapında Petrol ve Gaz endüstrisinde yeni fırsatları ele alma konusunda ileriye atılan önemli bir adımı işaret etmektedir." dedi.

Kaynak: Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr