Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / JMS VE VANGUARD LOGİSTİCS BİRLEŞTİ

JMS VE VANGUARD LOGİSTİCS BİRLEŞTİ

JMS VE VANGUARD LOGİSTİCS BİRLEŞTİ17.07.2014
JMS Uluslararası Taşımacılık, dünyanın önde gelen LCL servis sağlayıcısı olan Vanguard Logistics ile birleşti. JMS Uluslararası Taşımacılık tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Vanguard Logistics ile kurduğumuz uzun soluklu ve başarılı bir ortaklık sonrasında, JMS ekibinin 7 Temmuz 2014 itibarıyla Vanguard Grubuna katıldığını duyurmaktan büyük memnuniyet duymaktayız.

Dünyanın önde gelen LCL*servis sağlayıcısı olan Vanguard, uluslararası tanınırlığı olan NVOCC** kuruluşlarıyla 30 yıldan fazla bir süredir hizmetlerini dünyanın her köşesinde en üst düzey performansla sunmaktadır.

Türkiye’de LCL sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan JMS, hizmet anlayışı, sektörel uzmanlığı ve yerel dinamiklere hâkimiyeti ile mevcut yapısını Vanguard ile daha da güçlendirmiştir.

Vanguard’ın yatırım politikaları bölgemizde sunduğumuz hizmetlerin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesinde önemli bir platform oluşturmaktadır. JMS olarak böyle bir yapının içinde olmaktan heyecan duymaktayız.

Bu oluşum sonrasında ofisimizde iletişim kurduğunuz kişiler, adresimiz ve telefonlarımız aynı kalacak olup hizmetlerimiz alışkın olduğunuz kalite standartlarında devam edecektir.
Bugünden itibaren ekstre, fatura, konşimento gibi belgeleriniz Vanguard Turkey Lojistik Hizmetler A.Ş. olarak düzenlenecektir.

Vanguard Logistics’in Türkiye'de sağlayacağı fırsatlar ve yatırım potansiyeli bize büyük heyecan veriyor. Daha şimdiden hizmetlerimizi geliştirmek ve yeni servislerimizi portföyümüze eklemek için gerekli çalışmalara başladık. Yakın gelecekte size bu yenilikleri duyurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu oluşum ülkemizde NVOCC hizmetleri açısından önemli bir dönüm noktası... Sizinle olan değerli ilişkilerimizi geliştirmek ve lojistik hizmet ihtiyaçlarınızı maksimum ölçüde karşılamak için her zamanki gibi yeni arayışlar içinde olacağız.

Tüm ekibimiz adına değerli desteğinizden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

*LCL: Less than container load. Parsiyel ya da konsolide konteyner taşımacılığı.
**NVOCC: Non Vessel Operating Common Carrier: Mülkiyetinde gemi olmadan, aracı kurum olarak müşterek taşımacılık hizmeti veren firma.”

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr