Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MOTOSİKLET LOJİSTİK VE DAĞITIM MERKEZİ AÇTI

MOTOSİKLET LOJİSTİK VE DAĞITIM MERKEZİ AÇTI

MOTOSİKLET LOJİSTİK VE DAĞITIM MERKEZİ AÇTI08.07.2014
2014 – 2010 yıllarında Avrupa’da motosiklet sektörünün en iyi servis sağlayıcısı seçilen Gefco, “Çayırova Motosiklet Lojistik ve Dağıtım Merkezi”nin gümrüklü depo açılışını yaptı.

Gefco Türkiye, Türkiye’deki ikinci gümrüklü alanını Çayırova’da açtı. Toplamda 5 bin metrekare gümrüklü alan, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı motosiklet ihtisas gümrüğü olarak faaliyete geçti.

Motosiklet Sektörüne Özel Hizmet

Yeni deposunda sanayi üreticileri ile beraber özellikle motosiklet sektörüne yönelik hizmet sunan Gefco, aynı zamanda son sistem el terminalleriyle anında stok yönetimi sağlıyor. Gefco bu yeni depoda motosiklet sektörüne özel olarak Türkiye’nin her yerine özel liftli araçlarla bayii teslimatlarını gerçekleştiriyor.

Toplamda 10 bin metrekarelik bir alanı kaplayan ve Çayırova-Kocaeli’nde yer alan yeni deponun 5 bin metrekaresi ise serbest depo olarak planlanmış ve Nisan ayının ortasında faaliyete başlamıştı.

“Gefco Olarak 2 Tekerlekli Sektörün Tüm Lojistik İhtiyaçlarına Tek Bir Merkezden En Son Teknoloji İle Çözüm Üretebiliyoruz”

Gefco Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çayırova’da yer alan yeni gümrüklü depomuz motosiklet sektörünün uzun zamandır beklediği bir yatırımdı. Gefco olarak “2 Tekerlekli” sektörün tüm lojistik ihtiyaçlarına tek bir merkezden en son teknoloji ile çözüm üretebiliyoruz. Uluslararası nakliye, gümrüklü depolama, lojistik depolama, gümrükleme hizmetleri ve tüm Türkiye’deki bayi teşkilatlarına teslimat gibi. Bu sayede müşterilerimizin lojistik stratejilerini güçlendirmeyi ve rekabetçiliklerini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Yeşil Lojistikçiler
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr