Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA’YA “EN İYİ YEŞİL LOJİSTİK OPERATÖRÜ” ÖDÜLÜ

CEVA’YA “EN İYİ YEŞİL LOJİSTİK OPERATÖRÜ” ÖDÜLÜ

CEVA’YA “EN İYİ YEŞİL LOJİSTİK OPERATÖRÜ” ÖDÜLÜ30.06.2014
Cargonews Asia’nın yayın sponsorluğunda bu yıl 28.’si düzenlenen Asya Navlun ve Tedarik Zinciri Ödülleri (AFSCA) 17 Haziran 2014′te sahiplerini buldu.

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketi CEVA Logistics, “En iyi Yeşil Lojistik Operatörü” ödülünü aldı.

Cargonews Asia’nın yayın sponsorluğunda bu yıl 28.’si düzenlenen Asya Navlun ve Tedarik Zinciri Ödülleri (AFSCA), liderliği yanı sıra hizmet kalitesi, yenilikçilik, müşteri ilişkileri yönetimi ve güvenilirlik tutarlılık için önde gelen kuruluşları onurlandırmak için tasarlanmıştır.

Her kategori için aday Asya’nın önde gelen nakliye, tedarik zinciri ve kargo taşımacılığı yayın organı Cargonews Asya okuyucuları tarafından seçildi. Sonuçlar, bağımsız bir denetçi tarafından sonuçlandırıldı. CEVA en iyi 3PL ve En İyi Yeşil Lojistik Operatörü kategorilerinde finalist olarak seçildi.

Asya Pasifik CEVA Başkanı Peter Dew: “Bu ödüle layık görüldüğümüz ve aldığımızdan dolayı çok mutluyuz. CEVA olarak bizim müşterilerimize daha yeşil tedarik zinciri çözümleri sunma çabalarımızın ne kadar doğru olduğunu gösrene önemli bir ödül. Müşteri anketleri, müşterilerimizin çoğu kendi tedarik zinciri yönetimi öncelikli gündem maddelerinden biri olarak sürdürülebilirliği sokmaktadırlar. CEVA Lojistik olarak, sürdürülebilirlik taahhüdümüz bizi atıkları azaltmak ve müşterilerimiz ile faydalar paylaşmanıza yardımcı olmakta. Bu yaklaşım biz tedarik politikası çözüm tasarımından, depolama faaliyetlerinden ulaşıma, iş yapma biçimimize nüfus etmektedir.

170 ülkede varlığını sürdüren CEVA müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarını desteklemek için çeşitli sektörlerde piyasa yerel uzmanlığı ile gerçek anlamda küresel bir ağ sağlamaktadır.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr