Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİKE 100 ARAÇLIK TESLİMAT YAPILDI

EKOL LOJİSTİKE 100 ARAÇLIK TESLİMAT YAPILDI

EKOL LOJİSTİKE 100 ARAÇLIK TESLİMAT YAPILDI03.06.2014
TIR EXPO 2014 Fuarı’nda taşımacılık sektörünün deneyimli firmalarından Ekol Lojistik’e 100 adet Mega Liner Huckepack teslimatı gerçekleştirildi.

Fuardaki Krone standında gerçekleşen teslimat töreninde konuşan Ekol Lojistik Filo Genel Müdürü Cavit Değirmenci, Krone’den teknik verimlilik ve performans anlamında memnun olduklarını, 2013 ve 2014 yıllarında da satın alınan 800 adet Mega Liner Huckepack ile filolarının yarıdan fazlasını Krone marka dorselerin oluşturduğunu belirtti.

"Karar Verme Aşamasında Yerli Üretimin Uluslararası Standartlarda Olması Önemli"

Daha önce aldığımız araçlar Almanya’da üretildiğini anımsatan Değirmenci şunları söyledi; "2012 yılından itibaren Krone yerli üretim yapıyor. Karar verme aşamasında yerli üretimin uluslararası standartlarda olması bizim için önemli. Özellikle, Krone araçlarda kullanılan yedek parçalar, Avrupa’da kalitesi kanıtlanmış yedek parçalardır. Krone, araçların teknik olarak üretiminde kullanılan yedek parçalarının kaliteli oluşu, üretim, tasarım ve boya sisteminde kullanılan ileri teknoloji sayesinde, çok fazla bakım ve onarım maliyetleri getirmeyen, uzun yıllar sorunsuz kullanılabilen bir araç durumundadır.”

"Türkiye'ye Bu İşi İlk Getiren Ekol Lojistik'tir"


Krone Doğuş Treyler Genel Müdürü Rıza Akgün de, Ekol Lojistik gibi sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da lojistik firmaları arasında öncü olan bir firmayla çalışmaktan gurur duyduklarını belirterek; “Krone’nin en eski müşterilerinden Ekol Lojistik, her zaman sektöre öncülük etmiştir. Intermodel konusunda Krone çok tecrübelidir ama ilk Türkiye’ye bu işi getiren partnerimiz Ekol Lojistik’tir. Ekol Lojistik ile son yıllarda ve gelecekte de bu işbirliğimizin iyi bir şekilde devam edeceğinden eminim.“ dedi.

Kaynak: Ulaşım Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr