Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BATU LOJİSTİK’TEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MARKALAR KONFRANSI’NA DESTEK

BATU LOJİSTİK’TEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MARKALAR KONFRANSI’NA DESTEK

BATU LOJİSTİK’TEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MARKALAR KONFRANSI’NA DESTEK03.06.2014
“Yeniden düşün, yeniden tasarla, yeniden yarat” mottosuyla birçok alandan profesyoneli bir araya getiren Sürdürülebilir Markalar Konferansı 28-29 Mayıs arasında İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Bir ürünün üretiminden dağıtımına, pazarlanmasına, tüketicisine ve hatta geri dönüşümüne kadar bütün hayatının incelendiği konferans, bu alanların profesyonellerini bir araya getirdi.

Sürdürülebilirlik stratejilerinin nasıl uygulanacağı, firmaların ve yöneticilerin üzerine düşenlerin konuşulduğu konferansın destekçilerinden biri de, lojistik sektöründe sürdürülebilirlik politikalarını kuruluşundan bugüne uygulayan Batu Lojistik’ti.

Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara konuyla ilgili “Son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da konferansın destekçileri arasındayız. Firma kültürümüzle uyuşan stratejilerin masaya yatırıldığı ve çok önemli profesyonellerin sürdürülebilirliğe ışık tuttuğu bu konferansın her yıl daha da güçlenerek gerçekleşmesi bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeşil Lojistikçiler
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr