Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA LOJİSTİK, YILIN İŞVERENİ OLDU

CEVA LOJİSTİK, YILIN İŞVERENİ OLDU

CEVA LOJİSTİK, YILIN İŞVERENİ OLDU30.05.2014
“İnsana yatırım yapan kurum” kimliğini benimsemiş ilk lojistik firması olan CEVA Lojistik, yenibiris.com’un sekiz yıldır istihdama katkıda bulunan kurumsal üyelerini ödüllendirdiği Trump Towers AVM’de düzenlenen gecede “Örnek İşveren” dalında ödülünü aldı.

İş ve insan kaynakları sitesi yenibiris.com’un İstanbul’daki kurumsal üyeleri arasında yaptığı değerlendirme sonucunda, şirketler farklı kategorilerde ödül almaya hak kazandı. Bu doğrultuda Sektörünün İstihdam Lideri, Yılın Yükselen İşveren Markası, Yılın En Hızlı Büyüyen Şirketi ve Örmek İşveren kategorilerinde ödül almaya hak kazanan firmalar açıklandı. CEVA Lojistik İnsan Kaynakları ekibi  2013 yılında aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayarak Yılın Örnek İşveren Ödülü’nü almaya hak kazandı.  CEVA Lojistik adına ödülü CEVA İnsan Kaynakları Uzmanı Merve Şipkati alırken, yapmış olduğu değerlendirmede “Bu ödül şirketimizin İnsan Kaynakları süreçlerine verdiği değerin bir göstergesidir. İlkini geçen yıl almaya hak kazandığımız Yenibiriş.com’un düzenlediği, Yılın İşverenleri ödülünü bu senede almayı başararak ödüllerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. 2013 yılı içerisinde Yenibiris.com’da yayına aldığımız ilanlarımıza başvuran tüm adaylara yanıt vererek  Yılın İşvereni” ödülünü almaya hak kazandık ”dedi.
 
CEVA’nın en değerli varlığının İnsan Kaynağı olduğuna dikkat çeken Şipkati, “Yenibiris.com’un yaptığı değerlendirmenin  2013 yılına dair sonuçları, IK başvuru değerlendirme sürecini başarıyla uyguladığımızı gösteriyor. Çalışanlarımız bizim için ne kadar değerliyse, iş başvurusunda bulunarak ileride potansiyel birer CEVA çalışanı olmaya aday herkes o kadar değerlidir. Adayların yapmış oldukları iş başvurularını işe alım kriterlerimiz çerçevesinde değerlendiriyor, olumlu olumsuz yanıtlayarak süreçle ilgili kendilerini bilgilendiriyoruz. “ dedi.

Kaynak: Kamyonum
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr