Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DÜNYA TİCARİ DİREKTÖRLÜĞÜ’NE HAKAN BİCİL ATANDI

DÜNYA TİCARİ DİREKTÖRLÜĞÜ’NE HAKAN BİCİL ATANDI

DÜNYA TİCARİ DİREKTÖRLÜĞÜ’NE HAKAN BİCİL ATANDI20.05.2014
CEVA’nın Dünya Ticari Direktörlüğü’ne Hakan Bicil getirildi. CEVA’nın İcra Kurulu Başkanı Xavier Urbain’a bağlı çalışan ve aynı zamanda CEVA Yönetim Kurulu Üyesi olan Bicil, yeni göreviyle global satış organizasyonundan da sorumlu olacak.

Toll Global Forwarding’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ayağında İdari Müdür görevinde bulunan Bicil, kariyeri boyunca Kuehne ve Nagel dahil olmak üzere çeşitli firmalarda üst pozisyonlarda görev aldı. Bicil, son olarak Panalpina’da Stratejik İş Geliştirme Başkanlığı görevini yürüttü.  İsviçre’de St. Gallen Üniversitesi’nde Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Eğitimi (MBA) alan Bicil, yirmi yıldan fazla süredir tedarik zinciri ve lojistik alanında yönetici pozisyonunda çalışmaktadır.

CEVA’nın İcra Kurulu Başkanı Xavier Urbain, Hakan Bicil’in atamasına ilişkin: “Hakan’ın ticari tekliflerimizi ve üst yönetim ekibimizi daha da güçlendirmek üzere CEVA’ya katılmış olmasından memnuniyet duyuyorum. Geniş endüstri deneyimine ilave olarak, Hakan’ın iş geliştirme ve hizmet gelişiminde işimiz ve müşterilerimize kaliteli sonuçlar ulaştırmakta anahtar olacak kanıtlanmış bir geçmiş deneyimi var” dedi.

Kaynak: Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr