Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ONUR TALAY: DSV, BALTIK HATTINDA ARTIK SÖZ SAHİBİ

ONUR TALAY: DSV, BALTIK HATTINDA ARTIK SÖZ SAHİBİ

ONUR TALAY: DSV, BALTIK HATTINDA ARTIK SÖZ SAHİBİ18.04.2014
DSV Karayolu Direktörü Onur Talay, Baltık Ülkelerine yönelik yatırımları hakkında açıklama yaparken rakiplerinin önüne geçtiklerini belirtti.

Merkezi Danimarka olan DSV’nin, 2004 yılından itibaren Baltık Ülkelerinde yatırımlarını arttırdığını belirten DSV Karayolu Direktörü Onur Talay, sözlerini şöyle sürdürdü: “2012 yılının sonuna gelindiğinde Baltık Ülkelerinde 350’nin üzerinde çalışan kadrosuna ve 140 milyon € ciroya ulaştık. Son yıllarda ülkemizin Baltık Ülkelerine yapmış olduğu ciddi yatırımları sayesinde, Türkiye ile konu ülkeler arasındaki ikili ilişkiler gelişmiş ve ticaret hacminde büyük oranda artış sağlamış durumda. Bu artışın Lojistik hizmeti taleplerine de yansıdığını kesinlikle söyleyebiliriz. ”

DSV ’nin, gerek Baltık Ülkelerinde, gerekse Türkiye’deki müşterilerin talepleri doğrultusunda, bu hatlarda ki potansiyelin zaten farkında olduğunu belirtirken, bu nedenle bölgedeki artan ticaret hacmini göz önünde bulundurarak, doğru yerde ve zamanda beklentileri karşılamaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

2013 yılında aramıza katılan Karayolu İş Geliştirme Müdürü Efe Çavuşoğlu’nun katkıları ve DSV Baltık Ülkeleri ofislerimiz ile ortak yürütülen planlı çalışmalar sonucu, kısa süre içerisinde bu hatlarda rakiplerinin önüne geçtiklerini söyleyen DSV Karayolu Direktörü Onur Talay: “Pazarda artık söz sahibi olan bir firmayız. Bu ülkelere yapılan karayolu parsiyel taşımacılıkta, sektörün lideri olmak tek hedefimiz ve bu hedefe ulaşmak için 2014 yılında da yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr