Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD VE F&L İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

UTİKAD VE F&L İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

UTİKAD VE F&L İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI16.04.2014
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyen ve gelişen lojistik sektörünün uluslararası arenada daha güçlü şekilde temsil edilmesi, bu arenada iş bağlantılarını daha da güçlendirmesi için çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

UTİKAD, Avrupa’nın önde gelen temsilcilerinden Avrupa Taşımacılığı ve Lojistik Liderleri Formu F&L ile stratejik işbirliği niteliğindeki mutabakat anlaşmasını (MOU) imzaladı.

Avrupa’daki taşıma hizmetleri sağlayıcıları ile lojistik hizmeti alan sanayi ve ticaret firmalarını bir araya getiren F&L ile imzalanan anlaşma kapsamında, iki kuruluş arasında sektöre yönelik güncel bilgi paylaşımları sağlanacak.

Ayrıca, Avrupa’daki taşıma hizmetleri sağlayıcıları ile lojistik hizmeti alan sanayi ve ticaret firmaları, düzenlenecek toplantılarla Türk lojistik dünyası ile bir araya gelecek. Anlaşma, işbirliği ve iletişim ortamını artırmayı amaçlamaktadır.

F&L ile yapılan mutabakat anlaşmasına ilişkin değerlendirmede bulunan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin,  imzalanan bu anlaşmanın sadece UTİKAD için değil, lojistik sektörü ile sanayi ve ticaret firmalarının sürdürülebilir büyüme hedefinin gerçekleşmesine katkılar sağlaması açısından da önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr