Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ÖYKÜ LOJİSTİK’TEN MÜŞTERİYE ÖZEL BUTİK HİZMET

ÖYKÜ LOJİSTİK’TEN MÜŞTERİYE ÖZEL BUTİK HİZMET

ÖYKÜ LOJİSTİK’TEN MÜŞTERİYE ÖZEL BUTİK HİZMET25.03.2014
Müşterilerine sunduğu ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki önemli firmalardan biri olan Öykü Lojistik, verdiği butik hizmetle, hızlı ve esnek çalışma prensibini benimsemiş durumda.

Öykü Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Öykü Lojistik, bir forwarder firması olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Butik hizmet anlayışıyla hareket eden Öykü Lojistik’in Genel Koordinatörü Ayşegül Gülseren Ölmez, “Gümrükleme, antrepo, taşıyıcı ve gümrük müşavirleri arasında işlem hızını yavaşlatan,  görünmeyen bariyerler mevcut.  Malzeme antrepoya giriş yaptıktan bir gün sonra işleme başlanıyor. Biz bu süreleri minimuma indiriyoruz. Halkalı Gümrüğü’nün taşınması  bizi olumlu etkiledi. Eski yer sistem ve yolun yoğunluğunu kaldırmıyordu” şeklinde konuştu.

Yetkilendirilmiş yükümlü uygulaması konusunda da bilgiler veren Ölmez, İthalatçı için çok faydalı olduğunu, ancak uzun vadede aysegul olmezantrepoların zarar göreceğini belirtti. Yatırım planlarından da bahseden Ölmez, “Deniz, hava ve taşıma işlerinde büyümeöngörüyoruz. Bu doğrultuda ilk olarak kurumsal kimliğimizi yeniledik. Yeni ve dinamik Öykü ile karşınızdayız. Kısa vadede yetkilendirilmiş Gümrük ve Lojistik firması olma konusunda önemli adımlar atacağız” ifadesinde bulundu.

Gümrükleme, Lojistik ve Sigorta şirketlerini tek bir hizmet noktasında barındıran Öykü Şirketler Grubu, müşterinin maliyetlerini minimum, faydalarını maksimuma ulaştırmak için çalıştığını ifade eden Ölmez, “Alanında uzman ekibimiz, ithalat ve ihracat süreçlerinin tamamını titizlikle kontrol altında tutan bir organizasyon yapısı içerisinde size hizmet verir. Müşteri memnuniyetinde hedefimiz ‘bir gün değil, her gün memnuniyet’ anlayışı ile sürdürülebilirliği sağlamakta” dedi.

Tüm hizmetleri tek bir noktadan sağlayabilme avantajı ile hareket ettiklerini söyleyen Ölmez, “Amaç birliği içerisinde sektörel gelişime ayak uydurarak, hizmette kalite ve çözüm odaklı yaklaşımı benimsemeyi, eleştiren değil çözüm üreten, inisiyatif alabilen, sektörel bilgi birikimi ve tecrübesi ile iş süreçlerini en uygun şekilde yönetebilen çalışanları ile lider ruhlu, dinamik ve sektöründe söz sahibi bir kurum olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

2005 yılında Avrupa’nın en önemli kalite belgelendirme kuruluşlarından biri olan Euro-Cert ’ten kalite belgesini almaya hak kazandıklarını belirten Ölmez, “Temel kalite ilkeleri doğrultusunda aşağıdaki şartları sağlamayı ve sürekli gelişim felsefesi doğrultusunda hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Temel kalite hedeflerinin; müşteri odaklı hizmet, lider ruhlu gelişim, gelişime çalışan katılımı, iş süreçlerinde sürekli iyileştirme, verilere dayalı karar verme, tedarikçilerle kusursuz işbirliği olduğunu vurgulayan Ölmez, “Yaptığımız çalışmalarda müşteriyi işimizin merkezine alarak çalışıyoruz.  Bizim iş anlayışımızda en önemli kriter müşteri memnuniyetidir. Öykü Grup olarak, dinamik ve genç ekibimizle, teknolojik alt yapımız ve güçlü partnerlerimizle entegre ve şeffaf hizmet sunuyoruz.

Ana hedefimiz müşterilerimizin tüm süreçlerinde Öykü ile entegre iş takibini sağlamak, destek olmak ve iş yükünü azaltmaktır.

Firmalara özel müşteri temsilcisi ile iş takibini yaparken, şeffaf yapımızla otomatik raporlama sistemi, Mevzuat ve Kanunların takibi ile müşterilerimizin tüm süreçlerini kolaylaştırıyoruz.

Gümrük idarelerindeki online bağlantılı ofislerimiz, Gümrük ve Lojistik deneyimli operasyon ekibimiz ile iş takiplerini en hızlı şekilde yaparak müşterimizin tüm süreçlerini hızla sonuçlandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öykü Lojistik Genel Koordinatörü Ayşegül Gülseren Ölmez, şirket olarak sundukları farklı hizmetleri şöyle sıraladı;

ÖYKÜ KARGO

Öykü Kargo’nun VIP hizmet anlayışı ve kargo sektörünün lider firmaları ile oluşturduğu sinerji neticesinde, kargolarınız alıcılarına güvenle ve tam zamanında ulaştırılır.

MOTOKURYE

Öykü Motokurye, zamanın değerini bilen müşterilerine, kurumsal bir firmadan motokurye hizmeti almanın ayrıcalığını yaşatır.

ÖYKÜ SİGORTA

Sigortacılık alanında da müşteri memnuniyetini ön planda tutan butik hizmet kalitemizle her zaman bir adım öndeyiz. Kurumsal sigorta ihtiyaçlarınızda uzmanlık gerektiren nakliyat, mühendislik, yangın ve sorumluluk branşı ürünleriyle teminatınız olmaktayız. Bireysel risklerinizde konut, DASK, kasko, sağlık ve seyahat poliçelerimizle ihtiyaçlarınızı karşılamaktayız. Ayrıca çözüm ortaklarımız olan, Türk ve dünya sigorta sektörünün öncü şirketleri AXA, ALLIANZ, GROUPAMA ve AK Sigorta’nın kaliteli hizmet anlayışını sizlerle buluşturmaktayız. Oluşabilecek hasarlarınızda, hasar bildiriminden tazminat ödemesine kadar tüm süreci takip ederek, işlemlerinizin hızlı ve sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasını sağlamaktayız.

Öykü Sigorta olarak; otomasyon alt yapımız, eğitimli personel kadromuz ve nitelikli hizmet anlayışımız ile daima hizmetinizdeyiz. Bireyselden kurumsala, satıştan hasara uzanan süreçte çözüm ortağınız olacağız.”

Öykü Şirketler Grubu bünyesinde verilen hizmetler:
  • Gümrük Müşavirliği
  • Deniz Yolu Taşımacılığı
  • Kara Yolu Taşımacılığı
  • Hava Yolu Taşımacılığı
  • Proje Taşımacılığı
  • NCTS Aktarma Hizmeti
  • Yurtiçi Nakliye
  • Gümrüklü Depolama
  • Gümrüksüz Depolama
  • Kargo Taşımacılığı
  • Kurye Hizmetleri
  • Sigorta Hizmetleri
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr