Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / TÜRKİYE NAKLİYECİLER DERNEĞİ’NDEN UTİKAD’A ZİYARET

TÜRKİYE NAKLİYECİLER DERNEĞİ’NDEN UTİKAD’A ZİYARET

TÜRKİYE NAKLİYECİLER DERNEĞİ’NDEN UTİKAD’A ZİYARET19.03.2014
Türkiye Nakliyeciler Derneği (TND) Başkanı Erol Özçelik ve beraberindeki heyet, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin ve Yönetim Kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

UTİKAD Yönetim Kurulu Mart ayı Toplantısı öncesinde UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Nakliyeciler Derneği Başkanı Erol Özçelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Şanal, Hakkı Başman ve Kıvanç Kirazcı ile bir araya geldiği ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Taşımacılık ve lojistik sektöründeki son gelişmelerin ele alındığı ziyarette, sektördeki yetki belgesiz taşımacılığın yarattığı sorunlar aktarılırken, haksız rekabet ortamının kaldırılması için denetimlerin artırılması gerektiğine vurgu yapıldı. UTİKAD’ın tüm taşıma modlarındaki ulusal ve uluslararası gelişmeleri, sorunları yakından takip etmekte olduğu ve bu konularla ilgili kamu nezdinde girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Türkiye Nakliyeciler Derneği ile UTİKAD arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve birlikte çalışma ortamı oluşturulmasının gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında sektörün büyümesine önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr