Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSAN LOJİSTİK İŞ ORTAKLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

OMSAN LOJİSTİK İŞ ORTAKLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

OMSAN LOJİSTİK İŞ ORTAKLARINI ÖDÜLLENDİRDİ  11.03.2014
OMSAN Lojistik, 6 Mart 2014 tarihinde düzenlediği bir törenle iş ortaklarını ödüllendirdi. İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilen ödül töreni ile OMSAN, başarısının ardında önemli bir yer tutan iş ortaklarına teşekkür etti.

OMSAN Lojistik, 6 Mart 2014 tarihinde, İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirdiği törenle tedarikçilerini ödüllendirdi. Tören, OMSAN’ın tedarikçilerini hizmetlerinden ötürü ödüllendirmek ve kendilerine teşekkür etmek amacıyla düzenlendi. Törene, ödüle layık görülen 13 firma katıldı.

Açılış konuşmasını yapan OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman KÜÇÜKERTAN, sektöründe lider konumu ile birçok başarılara ve ilklere imza atarak bugün 36 yaşına ulaşmış olan OMSAN’ın arkasında hayli güçlü bir çalışan kadrosu olduğunu söyledi. İş ortaklarının bu güçlü çalışan kadrosunun çok önemli bir halkasını oluşturduğunu belirten KÜÇÜKERTAN, OMSAN’ın başarısında çok önemli bir rol oynayan iş ortaklarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra konuşma yapan OMSAN Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun ARIBURNU ise, iş ortakları ile karşılıklı kazanç ve gelişim esasına dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmayı hedeflediklerini belirtti. OMSAN’ın başarısının çalışanların ve iş ortaklarının birlikte ortaya koyduğu benzersiz bir ekip ruhunun ürünü olduğunu belirten ARIBURNU, iş ortakları ile bu ruhu gerçek anlamda tesis ettiklerini vurguladı.

Ergun ARIBURNU’nun ardından konuşma yapan Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Müdürü Anı DURSUN ise Türkiye’de ve dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren yaklaşık 1100 firmaya iş imkânı sağladıklarını, başarılarının ardında tedarikçilerinden aldıkları kaliteli hizmetin katkısının çok büyük olduğunu söyledi. Ödül alan tedarikçileri ile ilgili bilgi veren DURSUN, tedarikçilerini net ve şeffaf bir şekilde belirlenmiş kriterlere göre değerlendiren ve onları teşvik eden bir lojistik şirketi olmaktan gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Kamyonum

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr