Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DOGAN GRUP, GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİYLE DE HİZMET VERECEK

DOGAN GRUP, GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİYLE DE HİZMET VERECEK

DOGAN GRUP, GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİYLE DE HİZMET VERECEK11.03.2014
Doğan Gümrük Müşavirliği, temelleri 1990 yılında Almanya’da atılan DOGAN Grup bünyesinde kurulmuş olup, Doğan Lojistik kardeş şirketimiz ile birlikte lojistik konularında müşterilerine hizmet sunmaya başlamıştır.

Hizmet sunduğu başlıca konular arasında ithalat ve ihracat gümrük işlemleri ile gümrük ve dış ticarete dair mevzuat danışmanlığı bulunmaktadır.

Doğan Gümrük Müşavirliği,  AB Gümrük ve Dış Ticaret uygulamalarını eşzamanlı olarak izlemekte ve bu anlamda meydana gelen gelişmeler Türk Gümrük ve Dış Ticaret mevzuatına paralel olarak anında sisteme entegre etmektedir. Lojistik hizmetlerinde de çözüm önerileri konusunda uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Çözüm ortağı amacıyla kurgulanmış ve hayata geçirilen tüm süreçlerimizde DOGAN Grup olarak sürekli iyileştirme çabası ile müşterileri için vazgeçilmez bir paydaş ve etkileşim içinde bulunduğu tüm çevre birimleri için de vazgeçilmez bir unsur olabilmek temel amacımızdır.
 
Bu amaçla Hızlı büyüyen, gelişen ülkemizin tüm dış ticaret faaliyetlerinde  rol oynayan kurumlarla ilişkilerimizi sürdürülebilir kılmak, şubeleştiğimiz her ilde hem mevcut hem de hedef müşterilerimize konusunda uzman arkadaşlarımızla gümrükleme ve lojistik hizmetleri veren bir örnek kurum olmak üzere çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr