Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / UTİKAD SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERLERİ İLE “LOJİSTİKTE KARİYER” FIRSATI

UTİKAD SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERLERİ İLE “LOJİSTİKTE KARİYER” FIRSATI

UTİKAD SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERLERİ İLE “LOJİSTİKTE KARİYER” FIRSATI05.02.2014
Sertifikalı eğitim programıyla sektör çalışanlarına alanında uzmanlaşma ve sektöre yeni girecek gençlere kariyer fırsatı yaratan UTİKAD Eğitim Seminerleri devam ediyor.

Uzman eğitim kadrosu ve geliştirilen eğitim içerikleri ile katılımcıların alanları ile ilgili bilgi eksiklerinin giderilmesi, sektörel bilgilerin yenilenmesi ve uygulamalı vaka çalışmaları ile pratik kazanımlar sağlanması amaçlanıyor.

Öğrenme ve uygulamanın interaktif modellemeyle gerçekleştirildiği, teorik bilgilerin güncel, sektörel vakalarla örneklendirildiği eğitimlerde, eğitim öncesi ve sonrası uygulanan testlerle, eğitimlerin verimliliği ve operasyonel uygulamada pratiğe dönüştürmedeki etkinliği ölçülüyor.
 
Utikad'da, Lojistikte Maliyet Yönetimi, Filo Yönetimi, Dış Ticaret, Yük, Sorumluluk ve Zorunlu Sigortalar, Lojistik Sektöründe Etkin Satış ve Satış Teknikleri, Tedarik Zinciri, Filo Yönetimi ve Depo Yönetimi, Telefonda Etkin İletişim ve Satış Becerilerini Geliştirme başlığı altında düzenlenen 9 eğitim programına ek olarak kurumların eğitim ihtiyaç ve taleplerine yönelik eğitim programları da düzenleniyor.

İnsan Kaynakları yöneticileri işbirliği ile yapılan ihtiyaç analizleri doğrultusunda planlanan kurumlara özel eğitimlerde ise mesleki bilgilerin güncellenmesi, bilgilerin günlük iş yaşamına aktarma becerisi, meslek ve alanla ilgili farklı bakış ve tecrübe kazandırılması yanında sektördeki personel değişim hızının düşürülmesi, işe alım ve işten çıkarma süreçlerinden dolayı artan maliyetlerin azaltılması ve profesyonellik düzeyinin yükseltmesi hedefleniyor.

UTİKAD eğitimleri, katılımcılarına mesleki bilgilere ek olarak teknik, hukuk, sigorta, mevzuata yönelik konularda da bilgi edinme fırsatı sunarken sektöre donanımlı lojistikçiler yetiştirerek sektör firmalarına kaliteli ve nitelikli hizmet sunma olanağı da sağlıyor.

UTİKAD Eğitim Seminerlerine, sektör çalışanları ile lojistik lisesi, meslek yüksekokulu ve fakülte mezunları da katılabiliyor.

Tüm yıl boyunca devam edecek olan UTİKAD eğitimlerinin Şubat Ayı Programı aşağıdaki gibi planlanmıştır.

14 Şubat 2014 / Lojistik Sektöründe Maliyet Yönetimi Eğitim Semineri
20 Şubat 2014 / Yük Sorumluluk ve Zorunlu Sigortalar Eğitim Semineri
21 Şubat 2014 / Lojistik Sektöründe Etkin Satış ve Satış Teknikleri Eğitim Semineri
26 Şubat 2014 / Filo Yönetimi Eğitim Semineri

Eğitimlere ilişkin detaylı bilgilere “ www.utikad.org.tr” adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr