Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PEGASUS, HARVARD BUSINESS SCHOOL ORTAKLIĞI

PEGASUS, HARVARD BUSINESS SCHOOL ORTAKLIĞI

PEGASUS, HARVARD BUSINESS SCHOOL ORTAKLIĞI21.01.2014
Uluslararası alanda işbirliklerine her gün yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, dünyanın önde gelen üniversitelerinden Harvard Business School’un 12 ülkedeki Küresel Saha İş Ortaklarından biri oldu.

Harvard Business School’un ABD, Arjantin, Brezilya, Çin, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Kamboçya, Malezya ve Vietnam’ın da aralarında bulunduğu 12 ülkenin önde gelen şirketleriyle birlikte yürüttüğü Küresel Saha İş Ortaklığı çalışması kapsamında Pegasus, Harvard Business School MBA öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir grubu, ortak yürütülen projenin detaylarını çalışmak üzere Ocak ayı boyunca Türkiye’deki merkez ofisinde ağırlıyor.

Öğrenciler, misafirleri ile yakın temas halinde olması ve hizmet sektöründe geliştirilecek projelere açıklığı nedeniyle Harvard Business School tarafından tercih edilen küresel saha iş ortakları listesinde öne çıkan Pegasus için, Pegasus’un ek ürün ve hizmetler çatısı altında yer alacak projeler geliştiriyorlar. Harvard Business School MBA programının ilk yılı boyunca süren, 3 etaplı SAHA programının 2. ayağı kapsamında Harvard Business School Profesörleri Amy Edmondson ve Tom Nicholas rehberliğinde Pegasus’ta çalışmalarını sürdüren öğrencilerin, yeni ürün ve hizmetlere yönelik yaratıcı ve yenilikçi fikirler geliştirerek deneyim kazanmaları hedefleniyor.

Kaynak: Kamyonum

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr