Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / TÜRK-LÜKSEMBURG İŞ FORUMU

TÜRK-LÜKSEMBURG İŞ FORUMU

TÜRK-LÜKSEMBURG İŞ FORUMU18.11.2013
Lüksemburg Grand Dükü Henri Albert Gabriel Félix Marie Guillaume ve beraberindeki işadamları heyetinin Türkiye ziyareti çerçevesinde, DEİK tarafından 21 Kasım 2013 tarihinde Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da ''Türk-Lüksemburg İş Forumu'' düzenlenecek.
 
Forum esnasında Türkiye ile Avrupa arasındaki ulaşımın kolaylaştırılması ve desteklenmesi amacıyla Lüksemburg Lojistik Topluluğu ile UTİKAD arasında "İşbirliği Anlaşması" imzalanacaktır. Bilgi değişimi, iş bağlantılarının desteklenmesi, proje temelli işbirliği, konferans ve spesifik organizasyonlara katılım gibi alanlarda işbirliği gerçekleştirmeye yönelik hazırlanan anlaşma, imzalandığı gün yürürlüğe girecek olup, Türkiye ile Lüksemburg arasında lojistik alanda sürekli bir işbirliği ortamı sağlayacak.
 
Lüksemburg'taki yatırım ve iş imkanları hakkında detaylı bilgilerin de aktarılacağı iş forumunu T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, T.C. Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan, Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Etienne Schneider ve Finans Bakanı Luc Frieden ve TOBB-DEİK Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun onurlandırmaları planlanmaktadır.

Söz konusu etkinliğe katılım sağlamak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini aşağıda iletişim detayları verilen Neslihan Kilit'e bildirmeleri gerekmektedir.

Neslihan Kilit / DEİK

Tel         :0212 339 50 17
E-Posta  :nkilit@deik.org.tr
 
"Türk-Lüksemburg İş Forumu"na ait programı için tıklayınız.
Lüksemburg işadamı heyeti listesi için tıklayınız.
Lüksemburg delegasyonunun tanıtım broşürü için tıklayınız.
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr