Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BORUSAN LOJİSTİK BÜNYESİNDEKİ BALNAK, FİLOSUNA 15 ADET ÇEKİCİ EKLEDİ

BORUSAN LOJİSTİK BÜNYESİNDEKİ BALNAK, FİLOSUNA 15 ADET ÇEKİCİ EKLEDİ

BORUSAN LOJİSTİK BÜNYESİNDEKİ BALNAK, FİLOSUNA 15 ADET ÇEKİCİ EKLEDİ15.11.2013
Borusan Lojistik, bünyesindeki Balnak’ın uluslararası nakliye operasyonlarında yola Man ile devam ediyor. Balnak, 15 adet Man TGS 18.440 4X2 LLS-U çekici ile filosuna güç katacak.

Borusan Lojistik, Balnak’ı bünyesine katması ile birlikte, uluslararası taşımacılık operasyonlarında Man TGS 18.440 4×2 LLS-U araçları tercih ederek, kurumlar arasındaki uzun yıllara dayalı işbirliğini devam ettirme ve geliştirme yönünde karar aldı. Bu kapsamda Hama Oto Kiralama ile yapılan anlaşma çerçevesinde, uluslararası nakliye operasyonlarında kullanılmak üzere 15 adet Man çekici, Balnak tarafından teslim alındı.

Balnak’ın Çatalca’daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, Balnak Lojistik Filo Direktörü Ahmet Uzel, Hama Oto Kiralama ve Çevre Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Kenan Çetin, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal ile Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun katıldılar.

Teslimat töreninde konuşan Balnak Lojistik Filo Direktörü Ahmet Uzel, Man araçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Man çekicilerin filomuzda yer almasından, araçların göstermiş oldukları performanstan ve sunulan hizmet kalitesinden son derece memnunuz. Uzun yıllara dayanan bu işbirliğinin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi. Uzel, gerçekleştirdikleri yatırımla filolarını 15 araç ile güçlendirdiklerini belirterek; “Man araçlar, düşük yakıt sarfiyatları ve işletme maliyetleri ile filomuza güç katacak. Hama’dan kiralanan bu araçlar ile maliyetlerimize daha iyi yönetecek ve daha rekabetçi olacağız” şeklinde konuştu.

Hama Oto Kiralama Genel Müdürü Kenan Çetin de yaptığı konuşmada; Borusan Lojistik ile geliştirdikleri başarılı işbirliğine, Man çekicileri de dahil etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Man çekiciler ile birlikte Bakım Paketi de satın aldıklarını belirten Çetin, “Araçlar, 36 ay boyunca uzatılmış garanti ve parça değişimleri dahil tüm bakımların Man tarafından sağlanacağı geniş kapsamlı bir paketle birlikte satın alınmıştır” dedi. Bu sayede müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunabildiklerini de belirten Kenan Çetin, Man ile başka projelerde de birlikte çalışmayı ümit ettikleri söyledi.

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal ise “Araçlarımız, gerek donanım seviyeleri, gerekse göstermiş oldukları performans ile pek çok lojistik firmasının ilk tercihi oluyor. Balnak ile uzun yıllardır devam etmekte olan işbirliğimizin, yeni dönemde Borusan Lojistik ile artarak devam edeceğini düşünüyoruz” diyerek, yeni oluşumun ve yeni araçların hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Man TGS 18.440 LLS-U araçlarda, otomatik şanzıman, aeropaket, klima, ESP fren sistemi ve çift yakıt deposu, standart olarak sunuluyor.

Kaynak: Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr