Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK’TEN GELECEĞE YATIRIM

EKOL LOJİSTİK’TEN GELECEĞE YATIRIM

EKOL LOJİSTİK’TEN GELECEĞE YATIRIM11.11.2013
Toplum yararına uyguladığı çalışmalarla adından söz ettiren Ekol Lojistik, Harmandere Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne Uygulama Deposu ve Bilgisayar Laboratuvarı yaptırdı.

Atölye ve laboratuvarın açılış töreni 8 Kasım Cuma günü Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ve Ekol Lojistik yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.

Ekol, bu projesiyle sektörün yetişmiş eleman ihtiyacına katkıda bulunacak. Ekol yöneticileri, sektöre ilişkin bilgi ve tecrübelerini haftanın belirli günleri öğrencilere aktararak öğrencilerin güncel ve pratik bilgilere sahip olarak mezun olmalarına katkı sağlayacaklar. Öğrenciler Ekol Lojistik’e saha ziyaretlerinde bulunarak gerçekleştirilen operasyonları ve süreçleri yerinde gözlemleyebilecekler. Ayrıca uzun ve kısa dönem stajlarını Ekol’de gerçekleştirerek sektöre adımlarını deneyimli bir şekilde atacaklar.

Törende konuşan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Uygulama Deposu ve Bilgisayar Laboratuvarı gençlerimizin öğrenimine katkıda bulunacak. Bu bizim açımızdan heyecan ve son derece mutluluk duyduğumuz bir durum. Çünkü hem yapılan çalışmalar sayesinde öğrenciler uygulamalı eğitim alarak donanımlı bir şekilde sektörümüze adım atacaklar” dedi.

Kaynak: Kargo Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr