Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PARSİYEL TAŞIMACILIKTA FARK YARATIYOR

PARSİYEL TAŞIMACILIKTA FARK YARATIYOR

PARSİYEL TAŞIMACILIKTA FARK YARATIYOR30.10.2013
Sertrans Logistics, yeni IQ+ Shuttle hizmetiyle sağladığı iddialı varış süreleriyle Avrupa’da farkını hissettiriyor. Tedarik zinciri yönetiminde 25 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Sertrans Logistics; İspanya, İtalya, Almanya, Fransa ve Benelüks ülkeleri başta olmak üzere 14 ülkede 37 noktaya haftalık düzenli parsiyel taşımacılık hizmetini maksimum hızda gerçekleştiriyor.

Sertrans Logistics yeni IQ+ Shuttle karşılıklı ve tarifeli taşımacılık hizmeti sayesinde aldığı tüm parsiyel yükleri İspanya’ya 68 saat, Münih’e 60, Milano’ya 58 saatte taşıyor. Sertrans Logistic’in bu yeni nesil hizmeti özellikle ürünlerinin adeta uçak hızıyla ve süre garantili taşınmasını isteyen müşteri grupları tarafından tercih ediliyor.

Tedarik zinciri yönetiminde 25 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Sertrans Logistics, yeni IQ+ (International Quick Service) Shuttle hizmetiyle İspanya, İtalya, Almanya, Fransa ve Benelüks ülkeleri başta olmak üzere 14 ülkede 37 noktaya haftalık düzenli taşımacılık hizmetini maksimum hızda gerçekleştiriyor, sağladığı iddialı varış süreleriyle Avrupa’da farkını hissettiriyor. Sertrans Logistics yeni IQ+ Shuttle karşılıklı ve tarifeli taşımacılık hizmeti sayesinde aldığı tüm parsiyel yükleri İspanya’ya 68 saat, Münih’e 60, Milano’ya 58 saatte taşıyor. Sertrans Logistics parsiyel taşımacılıkta fark yaratan bu iddialı süreleri, hiçbir TIR ( transport international routier) kural ihlali yapılmadan, uluslararası/yerel yasa ve mevzuatlara bağlı kalınarak, Sertrans Logistics’in sunduğu yüksek kaliteli “Ultra Express” hizmeti kullanılarak hesaplanmış varış saatlerinden oluşuyor.

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunan ve inovasyon gücüyle öne çıkan Sertrans Logistics’in CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili olarak; "Bizimle sürekli çalışan değerli müşterilerimiz için uçak hızında karayolu taşımacılık hizmeti vermemiz de, ulaştığımız yüzde 99.8 hasarsızlık oranımız da şaşırtıcı değil. Hız anlamında saatli ve süre garantili hizmet vermek amacıyla oluşturduğumuz IQ+ hizmetimizi şimdilik 14 ülkede, 37 noktaya yaydık, çünkü çok anlamlı bir ihtiyaca cevap veriyorlar’’ dedi. Keleş sözlerini şöyle sürdürdü; “Sertrans Logistics olarak, fevkalde güçlü organizasyonel alt yapı ve know-how gerektiren bir geliştirme ile hatasız, hasarsız ve zamanında gerçekleşen hızlı teslimat hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin işlerinin kesintisiz devamını sağlıyor onları hep daha ileriye taşıyoruz, müşterilerimiz böylelikle yüksek kazançları hedefleyebiliyorlar.’’

Kaynak: Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr