PEGASUS, MOSKOVADA

PEGASUS, MOSKOVADA09.10.2013
Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, Rusya Federasyonu’ndaki 4. uçuş noktası olan Moskova’ya ilk uçuşunu 8 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirdi.
 
Pegasus’un; Omsk, Krasnodar ve Soçi’den sonra uçuş ağına kattığı Moskova seferlerinin başlaması onuruna İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir tören düzendi. Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk başlayan Moskova uçuşları ile ilgili olarak: “Pegasus olarak uzun zamandır Moskova’ya uçma isteğindeydik. İki ülke arasındaki yoğun izin süreçlerinin ardından bugün itibarıyla karşılıklı uçuşlarımıza başlıyoruz. Vizesiz erişim kolaylığı, şehirdeki Türk yatırımlarının çokluğu ve tarihi kimliği ile Moskova’nın misafirlerimiz için merak uyandıran ve vazgeçilmez uçuş noktalarının başında geleceğini ümit ediyoruz. Uçuşlarımızla Moskova’yı İstanbul üzerinden 21’i yurtiçinde 16’sı yurtdışında olmak üzere toplam 37 noktaya bağlıyoruz. Başta, İstanbul - Moskova hattında uçacak misafirlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimize keyifli uçuşlar dileriz.” dedi.

Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul - Moskova tarifeli seferleri, 8 Ekim tarihinden itibaren 59.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Pegasus misafirleri Moskova’ya; Salı, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen’den saat 12.00’de, Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan saat 16.50’de kalkan karşılıklı seferlerle uçma fırsatı bulacak.

Pegasus, Moskova’yı 37 noktaya bağlıyor

Pegasus, Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’yı yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon olmak üzere 21; yurt dışında ise Barselona, Berlin, Bakü, Doha, Dubai, Beyrut, Milan, Stokholm, Köln, Kopenhag, Kıbrıs - Ercan, Londra, Marsilya, Tahran,  Tel Aviv, Tiflis olmak üzere 16; toplamda 37 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.

Yeni uçuş noktası Moskova ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 30 ülkede toplam 73 noktaya çıkarken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 45’e ulaşıyor.

Kaynak:Kamyonum
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr