Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARS LOGİSTİCS ESENYURTTA

MARS LOGİSTİCS ESENYURTTA

MARS LOGİSTİCS ESENYURTTA09.10.2013
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yeni yatırım lokasyonları belirleyen Mars Logistics, Avcılar, Tuzla ve Yenibosna’dan sonra İstanbul’daki son yapılanmasını Esenyurt-Kıraç’ta gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor.

Lojistik sektöründeki liderliğini, yaygın hizmet ağı ile daha fazla güçlendiren Mars Logistics, İstanbul Esenyurt-Kıraç’ta açtığı yeni lojistik merkezi ile, gelen talep fazlalığına yeterli alan yaratmayı ve organizasyonunu daha hızlı gerçekleştirmeyi hedefliyor. Mars Logistics; 16.000 m² yeni lojistik merkezi ile müşterilerine açık, kapalı, serbest ve antrepo gibi tüm depolama hizmetlerini verecek. Günümüzün her türlü lojistik ihtiyacı gözetilerek tasarlanan ve otomotiv, kimya, tekstil, ilaç, beyaz eşya, kozmetik, elektronik, züccaciye gibi birçok sektöre hizmet verecek olan Esenyurt Lojistik Merkezi çevreyolu ve otoban bağlantı noktalarına yakın konumda olması sebebiyle büyük ulaşım avantajı sağlıyor.

Esenyurt Lojistik Merkezi’nde antrepo ve depo hizmetlerinin yanı sıra, Sipariş&Stok Takibi ve Yönetimi, Envanter Yönetimi, Tersine Lojistik Hizmetleri, Gümrük İşlemleri, Paketleme, 7/24 AVM Dağıtımı, Tüm Türkiye’ye Dağıtım Hizmeti, Barkodlama, Kalite Kontrol İşlemleri, Etiketleme vb tüm katma değerli hizmetler sunuluyor. Tesisteki tüm iş makineleri elektrikli olan Mars Logistics, böylelikle Esenyurt Lojistik Merkezi ile de çevre dostu olma ilkesini korumayı sürdürüyor.

Kaynak:Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr