Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / 2.KARADENİZ LİMANLAR VE DENİZCİLİK FUARI VE KONFERANSI İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

2.KARADENİZ LİMANLAR VE DENİZCİLİK FUARI VE KONFERANSI İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

2.KARADENİZ LİMANLAR VE DENİZCİLİK FUARI VE KONFERANSI İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ23.09.2013
Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’in de katıldığı konferansda Karadeniz Limanları masaya yatırıldı.

The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirilen ve Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nin (TÜRKLİM) desteğiyle düzenlenen fuar ve konferans kapsamında, Karadeniz’deki limanlar ve denizcilik ve lojistiğin geleceği konuşuldu. Etkinlikte, uluslararası iş liderleri, üst düzey yöneticiler, nakliyatçılar, kargo ve lojistik şirketleri, terminal işletmecileri, demiryolu operatörleri, liman ve demiryolu ekipmanları tedarikçileri bir araya geldi.

Doyle: Sektörde ortak bir “know-how” bilinci yaratıyoruz

Açılış konuşmasını organizasyonu düzenleyen Malezyalı şirketin Genel Müdür’ü Rory J. Doyle yaptı. Doyle konuşmasında, bu konferansla Türk ve dünya limanlarını buluşturduklarını belirterek, “bu konferansa katılan firmalar işlerinde ne kadar profesyonel olduklarını ve işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını gösterdiler. Burada yapılan görüşmelerle sektörde ortak bir “know-how” bilinci de meydana gelmiş olacak” şeklinde konuştu.

Özer, konferansta 2014 yılı hedeflerini anlattı

Konferansa Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de katılarak, katılımcılarla sıcak bir diyalog içinde Hopa Limanı’nı, limanda 2014 yılı başından itibaren yapılacak çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Konferansta Türkiye’nin büyük limanlarının Genel Müdürleri ile Hollanda, Hong Kong, İngiltere, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, İsveç, Almanya temsilcileri ile UTİKAD temsilcileri de birer konuşma yaparak düşüncelerini katılımcılarla paylaştılar.

Kaynak:Taşımacılar
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr