Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA GLOBAL, YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜYOR

CEVA GLOBAL, YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜYOR

CEVA GLOBAL, YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜYOR18.07.2013
Bilgi Teknolojileri alt yapı yatırımları için IBM ile bulut bilişim anlaşması yapan CEVA, Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi’ni hizmete açtı. 2013 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam eden CEVA, İtalya’da 13 bin 500’den fazla eczane ve hastaneye  hizmet vererek ilaç lojistiğindeki iddiasını da ortaya koydu.

CEVA’nın CEO’su Marvin Schlanger, Şikago’da yapılan “11. Yıllık 3PL Zirvesi”nin açılış konuşmasında CEVA’nın 2013 yılı yatırımlarını açıkladı. Schlanger, “Gözümüzü geleceğe çevirdik ve işimizi büyütmeye odaklandık.  IBM ile bir bulut (cloud) bilişim anlaşması yaptık, bu anlaşma ile Bilgi Teknolojileri alt yapımızı güçlendirdik. İtalya’nın  Stradelle kentinde Pharma City’yi açtık. Böylece CEVA olarak 13,500’den fazla eczane, hastane ve diğer noktalara ulaşma imkanına kavuşmuş olduk. Böylece ilaç lojistiğindeki iddiamızı da bir kez daha ortaya koymuş olduk. Aynı zamanda Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi(Center of Logistics Excellence)’mizi bu yıl hizmete açtık. Bu merkez ile gerçek bir çalışma ortamında müşterilerimize bütün yeteneklerimizi geniş kapsamlı bir şekilde gösterebiliyoruz.”

Schlanger, “Bütün dünyada bıraktığımız iz CEVA ve müşterilerimiz için büyük değer taşımaktadır.  Çözüm tasarlamadaki kapasitemizi kimse geçememiştir ve yeni hizmetlerimizle entegre olarak sunduğumuz çözümlerimizle farkındalığımızı ortaya koyuyoruz. Tüm dünyada CEVA olarak yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bizi tercih eden müşterilerimize minnettarız. Onlara değer yaratmak için daha çok yatırım yapmak niyetindeyiz” dedi.

Kaynak:Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr