Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK’TEN 200 ADETLİK DEV ÇEKİCİ YATIRIMI

EKOL LOJİSTİK’TEN 200 ADETLİK DEV ÇEKİCİ YATIRIMI

EKOL LOJİSTİK’TEN 200 ADETLİK DEV ÇEKİCİ YATIRIMI09.07.2013
Ekol Lojistik 200 adetlik, Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL çekiciden oluşan filo yatırımı yaptı. Çekiciler, Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a teslim edildi.

Ekol Lojistik bu alımını Mayıs ayında 100 adet, Haziran ayında 100 adet Actros’u teslim alarak tamamladı ve filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 420 adede çıkardı. Şirket, yeni araç alımında Mercedes-Benz servis sözleşmesi, sigorta ve finansman desteğinden de yararlandı.

Yeni 200 adet Actros1841 LSNRL araç, Mercedes-Benz Türk Pazarlama Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Bayii Gülsoy Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gülsoy, Başkan Yardımcısı İsmet Gülsoy, Genel Müdür Serkan Açar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen törende Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a teslim edildi. Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Süer Sülün: “Mercedes-Benz Türk olarak yıllardır işbirliği içinde olduğumuz Ekol Lojistik ile ortaklığımızı bu yeni 200 adetlik dev satış ile bir kez daha pekiştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu, yalnızca bir satış anlaşması değil aynı zamanda tek seferde yapılan yüksek satış hacmi ile Mercedes-Benz Türk ve Ekol Lojistik’in sektörlerinde öncü konumlarını kanıtlayan bir anlaşmadır”  dedi.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul ise, “200 adet gibi yüksek sayıda bir alım yaparken Mercedes-Benz markasına duyduğumuz güven ile birlikte, Mercedes-Benz Türk’ün müşteri memnuniyetine verdiği önem,sunduğu hizmet ve servisler , sigorta ve finansman desteği de etkili oldu. Tüm Mercedes-Benz Türk ailesine bu anlaşmaya olan katkılarından dolayı şirket olarak teşekkür ederiz” dedi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise konuşmasında, Mercedes-Benz Türk ve Ekol Lojistik iş birliğinin, Mercedes-Benz Actros araçlar ile yakalanan olağanüstü başarının bir ispatı olduğunu, Actros araçların sağladığı güven ve konfor ile Mercedes-Benz markasının tekrar tekrar tercih edildiğini dile getirdi.

Kaynak:Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr