Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE TEŞVİKLER KONULU SEMİNER İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE TEŞVİKLER KONULU SEMİNER İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE TEŞVİKLER KONULU SEMİNER İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.01.07.2013
"Türkiye’de denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların faydalanabileceği teşvik, hibe, kredi ve destek uygulamaları" konulu ilk seminer 28 Haziran 2013 tarihinde İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda yapılmıştır.

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü Gen. Md. Yrd. Dr. Mustafa AZMAN'ın da katıldığı seminer, Dai. Bşk. Osman Fatih GİRAZ'ın açılış konuşması ile başlamış ve Şb. Md. Harun BAŞTÜRK'ün sunumlarıyla devam etmiştir.

Yerli ve yabancı kaynakların ayrı ayrı ele alındığı ve son bölümde soru-cevap şeklinde bir diyaloğun olduğu seminer, katılımcılar tarafından, bu yönde yapılan ilk ve çok faydalı bir paylaşım olarak nitelendirilerek beğeni almış, "Bu kadar destek kaynağı olduğunun çok büyük çoğunluk tarafından bilinmediği, ayrıca bu paylaşımın daha geniş katılımla olması gerektiği" ifade edilmiştir.

Bazı katılımcılar tarafından duyurunun herkese ulaşmamış olduğundan bahisle, seminerin tekrar edilmesinin yararlı olacağı ve yinelenmesi halinde katılımın daha da fazla olacağı yorumları yapılmıştır.

Daha evvel de ilan edildiği üzere; aynı içerikli ikinci Seminer Mersin Deniz Ticaret Odası’nda 02 Temmuz 2013 tarihinde saat 14:00’de gerçekleşecek olup katılım müracaatı için www.denizticareti.gov.tr   sitemizin sağ tarafında bulunan “Toplantı Duyuru ve Müracaat Formu”bölümüne tıklanması ve ilgili toplantıya ait kayıt formunun doldurulması yoluyla müracaatlar gerçekleştirilebilecektir.

Kaynak:DTGM
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr